Waarom zou je liefde bij jezelf weghalen

Waarom zou je liefde bij jezelf weghalenWaarom zou je liefde bij jezelf weghalen om de liefde van een ander te krijgen

Als je jezelf de vraag stelt, waarom zou ik mijzelf in liefde te kort doen, om liefde van een ander te krijgen, dan krabbel je jezelf toch wel een paar keer achter je oren. En zeg je, natuurlijk niet. Ik ga mijzelf toch niet inleveren om de liefde van een ander te krijgen. Houd op zeg.

Je zal diegenen de kost moeten geven die dit wel doen. Die jarenlang zitten wachten op iemand die hun heeft verlaten en ze hopen dat die weer terugkomt. Of diegenen die de liefde van hun leven maar niet kunnen vinden en de gehele dag bezig zijn op datingsites, dates hebben en van de ene teleurstelling in de andere vallen, omdat de juiste er niet tussen zit.

Of wat denk je van iemand die in een relatie zit, maar diegene waar je mee samenleeft, je helemaal niet ziet staan. Je meer als een gebruiksvoorwerp ziet. Zie je dat het aan de lopende band voorkomt, dat we de liefde bij onszelf weghalen, om de liefde van een ander te krijgen?

Doodzonde
Het is zo zonde van jouw kostbare tijd hier. Het is zo zonde al dat wachten. Het is zo zonde om in een relatie nog jaren te blijven zitten die niets toevoegt. En toch, we doen het. Telkens weer opnieuw. We stoten telkens weer onze neus en doen dat net zolang, totdat we bang worden voor de liefde. En niemand meer toe durven te laten, omdat we bang zijn dat het weer niet gaat lukken.

Verlangen
En dan, af en toe is er contact, met diegene die je zo dolgraag wilt. Je verlangen is zo groot, dat je na veel wikken en wegen of het wel verstandig is, een berichtje stuurt en dan gaat zitten wachten op een antwoord. En zo weer een stukje van jezelf inlevert, niet in de gaten hebbend dat je achter de liefde aan het aanlopen bent.

Of er komt een berichtje van die ander, met de simpele zin. Hoe gaat het nu met je. Dat geeft teleurstelling, want wat heb je er aan. Niet veder kijkend dat dat hele simpele berichtje toch veel meer zeggend is. Dat de ander toch wel met je bezig is, anders zou die niets sturen.

De tijd verstrijkt
En voor je er erg in hebt, want je hebt geen idee meer van een dag, van tijd, je doet wat je moet doen, zijn maanden voorbij gegaan. Heb je uren met je vriendin er over gebeld en ben je zo langzamerhand aan het einde van je latijn. Je lijf begint te protesteren, die wil aandacht en liefde van jou ontvangen. Maar je hebt het niet in de gaten dat je jezelf liefde ontzegt. Dat je jezelf liefde ontneemt, omdat je de liefde van een ander zo graag wilt ontvangen.

Inzicht krijgen
Maar gelukkig ben je wel zo wijs om met een medium of paragnost te bellen op www.liveparagnosten.nl. Een medium kan tenslotte de toekomst voorspellen en als die je vertelt dat het allemaal goed gaat komen, heb je houvast. Dan voel je je weer even voor een tijdje in je kracht staan. Maar gelukkig heb je een top medium geraadpleegd op www.liveparagnosten.nl die tijdens de gesprekken je ook vertelt wat wijs is om te doen in de tussentijd. En al vond je het in het begin heel moeilijk, haar raad op te volgen. Om het los te laten, het de tijd te geven, je begint er wel steeds meer en meer naar te leven.

Je liefde voor jezelf komt terug
En door al die wijze raad en inzichten van jouw top medium op www.liveparagnosten.nl begint de liefde voor jezelf weer terug te komen. Sterker nog, die wijze raad heeft je nog veel meer gebracht. Je komt tot de ontdekking, tot het bewustzijn dat je jezelf al die jaren veel te kort hebt gedaan. Je komt er achter dat de liefde van een ander nooit ten koste mag gaan van de liefde voor jezelf. Sterker nog, je staat er nu geheel anders in. Jouw tijd is jouw tijd en als die ander niet zijn tijd met jou wilt delen, dan heeft die ander pech. Door al die gesprekken met jouw rots in de branding, het top medium op www.liveparagnosten.nl ben je wijs geworden. Je zal nooit meer liefde bij jezelf weghalen, om liefde van een ander te krijgen.

Krachtgroet Claire, top medium liveparagnosten.nl