Paralijn

Paralijn, Spirituele-hulplijn, AstrolijnParalijnen, Als je op zoek bent naar een paragnostenlijn kom je deze namen tegen. Maar wat kan een spirituele hulplijn voor u betekenen? Een spirituele hulplijn is bedoeld om mensen inzichten te geven in het verleden, het heden en de toekomst of door er gewoon voor de consument te zijn (een luisterend oor).

Verwacht niet dat een paragnost de lotto cijfers kan voorspellen of een relatie kan herstellen of een diagnose kan stellen over je gezondheid.

Het is belangrijk voordat u belt om eerst de vragen op te schrijven en te kijken of de juiste spirituele hulpverlener aanwezig is. Als de juiste medium/paragnost niet aanwezig is, kun je meestal met de medium/paragnost van u keuze via e-mail een afspraak maken.

Er zijn verschillende pendels. Je hebt pendels van metaal, edelsteen enz. Voordat je besluit een pendel te gaan kopen, probeer het dan eerst met een touwtje en een ring. Leg je gevoel erin en maak voor jezelf de afspraak wat ja en nee is. Sommige pendelaars spreken met de pendel af dat het antwoord (JA) is als de pendel naar voren en naar achteren gaat. En (NEE) als de pendel naar links en rechts gaat. Je kunt zelf een papieren plaat maken met het alfabet en zo het pendelen je eigen maken.

Er zijn paragnosten en mediums die ook gebruik maken van de pendel. Al krijgen ze de antwoorden door, dan kan het zijn dat ze toch wel eens twijfelen. Dan gebruiken zij de pendel als hulpmiddel. Sommige Reiki Masters, magnetiseurs en healers van andere stromingen gebruiken de pendel om blokkades op te sporen. Met een pendel kunnen zij ook de chakra’s weer in balans brengen.

De Pendel is een uniek hulpmiddel voor zowel paragnosten als healers.