Ben ik paranormaal?

Ben ik paranormaalSteeds meer mensen houden zich bezig met het paranormale.

En veel mensen vragen zich af of zij een paragnost of medium kunnen worden. Iedereen heeft wel eens een paranormale ervaring gehad, en in ieder mens zit het paranormale verborgen. Maar dan is het niet zo dat je gelijk een paragnost of medium bent.

Ieder mens is geboren met intuïtie; je onderbuik gevoel. Het is voor veel mensen nog moeilijk om echt altijd naar hun intuïtie te luisteren. Maar achteraf zeggen ze wel vaak: ‘Ik wist het wel, mijn eerste ingeving was juist!

Een paragnost of medium kun je niet worden. Die gave krijg je mee met de geboorte, en kun je verder ontwikkelen door je gaven te trainen, en door cursussen te volgen om jezelf bij te schaven.

Mediums, paragnosten en healers hebben vaak een moeilijk leven gehad, maar ze zijn er sterker uit gekomen. Ze hebben geleerd hun gaven te accepteren, en in te zetten om de mensheid te helpen.

Sommige paragnosten, mediums of healers werken alleen achter de schermen en treden hiermee niet naar buiten. Het is een vermoeiende baan met veel verantwoordelijkheid, en niet voor iedereen weggelegd.

Ben je een medium?

Het gebeurt echt veel dat mensen niet weten dat zij een medium of een paragnost zijn, en dat kan dan tegen je gaan werken.

Want als je niet weet dat je paranormaal begaafd bent, dan vang je zonder dat je het weet veel indrukken op. Je kunt stemmen horen, je ziet overledenen, er gebeuren dingen die je niet kunt plaatsen, en als je dan ook nog door de omgeving, of door je geloof niet begrepen wordt, kan het zijn dat je er geestelijk helemaal aan onderdoor gaat.

Zelfs medicijnen voorgeschreven krijgt, en in het ergste geval opgenomen wordt in een psychiatrische kliniek.

Daarom is het ook erg belangrijk voor kinderen om serieus genomen te worden, als ze met een verhaal over het paranormale komen.

Kenmerken:

* Je krijgt informatie door die uit komt, dit kan via beeld zijn, maar ook via heldervoelen- of weten;

* Je hebt voorspellende dromen;

* Je kunt energieën lezen van mensen, je weet precies wat voor vlees je in de kuip hebt;

* Je weet precies waar men pijn heeft, je voelt die pijn en neemt deze over, soms kun je ongemerkt maandenlang met de pijn of blokkades van andere mensen rond blijven lopen;

* Je ziet en/of hoort en voelt Engelen, Gidsen en geesten, je krijgt informatie van ze door, over andere mensen, die exact klopt, informatie die jij niet kon weten;

* Als iemand je hulp nodig heeft, voel je dit aan, en soms begint de informatie of helende energie automatisch te stromen, je kunt het niet eens tegen houden, het is net alsof iemand anders door jou heen werkt;

* Je hebt een telepathische connectie met mensen om wie je geeft, en voelt precies wanneer zij jou nodig hebben;

* Ook over vreemden krijg je van alles door, het is soms moeilijk die knop uit te zetten;

* Als je o.a. ook helderruikend bent, dan kun je geesten ruiken, of Engelen (bloemen geuren);

* Je kunt iets van iemand vasthouden (een ring bijv.) en informatie door krijgen via je intuïtie;

* Als iemand negatief is, voel je dit direct aan, en je gevoel over die persoon komt vroeg of laat altijd uit;

* Elektrische apparaten kunnen vreemd op je reageren, ze vallen uit;

* Je kunt voorwerpen laten bewegen met je gedachten;

* Als je helderhorend bent, kun je de ingevingen van je Gidsen en Engelen ontvangen, maar ook van geesten. Ook kun je andere geluiden horen, geklop, belletjes, oorsuizen, stemmen enz;

* Mensen worden rustig van jou, na je advies, of healing, en ze kunnen echt weer vooruit, ze zijn je heel erg dankbaar.

Wacht niet met bellen om te weten of je een medium bent, of om te weten hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen in het paranormale.

Bij Live Paragnosten werken ervaren mediums en paragnosten, die op al je vragen over het paranormale antwoord of advies kunnen geven.

Liveparagnosten.nl