Trauma’s en voorspellen

Trauma's en voorspellenTrauma’s en voorspellen: Dit zijn wat voorbeelden van trauma’s die voor sommigen moeilijk te verwerken zijn: Verkrachting, seksueel misbruik, scheiding, oorlogsslachtoffer enz. Zelfs je baan verliezen kan traumatische gevolgen hebben.

Als je een trauma niet goed verwerkt hebt kan dat lijden tot: angsten, depressiviteit, slaap problemen, jezelf afzonderen van anderen, stress enz. Een niet of slecht verwerkt trauma houdt in dat je de gebeurtenis vast zet in je lichaam. Doordat je de gebeurtenis vast zet, bouw je blokkades op en die blokkades zorgen voor pijnen in je lichaam.

Bij deze een voorbeeld: Iedereen die de leeftijd van 50 passeert, heeft lichte slijtage en daar hoef je echt geen last van te hebben. Maar door een slecht verwerkt trauma seinen al de negatieve gedachten, verdriet enz. naar die lichte slijtage toe en dat uit zich weer in helse pijnen.

Heeft u een traumatische ervaring en wilt u erover praten met een van onze healers of coachen? Bel gerust voor een helder advies.

Voorspellingen: voorspellingen van mediums en paragnosten zijn er al van oudsher. Er is al tig keer voorspeld dat de wereld zou vergaan. Dan de invoer van de euro. Naar horen zeggen heeft heel medium land wel voorspeld dat dat zou gebeuren. Dan hebben wij nog het bekende 2012.

Met al die rompslomp op deze aardbol zou je het nog gaan denken ook. In het verleden zijn er al heel wat voorspellingen gedaan waarvan er veel zijn uitgekomen. Voorspellingen zijn goed om eraan te werken dat voorspellingen niet uit komen. Ook een voorbeeld: Je bent blij dat je van je partner af bent en je belt een medium op om voorspellingen te verkrijgen en dan krijg je te horen dat je weer in verzoening komt met je partner. Dan is het aan jou wat jij daarmee gaat doen.

Niets in het leven staat vast. De toekomst kun je natuurlijk zelf sturen. Daarom is het zo bijzonder om een online medium te bellen voor een voorspelling, hij kan je een eind op weg helpen. Als je het over een waarzegger hebt, dan wordt er vaak gedacht en terug gekeken naar vroeger. Dan ziet men in verbeelding een oude vrouw achter een tafel zitten met een grote glazen bol en een pakje waarzeggers kaarten. Zo werd vroeger de toekomst voorspeld.

Als er dan weer een kermis langs het dorp of stad trok was het ook heel spannend als er een waarzegger aanwezig was en ging men voor een voorspelling naar een waarzegger toe. Je wist natuurlijk niet of het wel een echte waarzegger was. De tijden zijn gelukkig veranderd bij ons op de lijn vindt u gescreende waarzeggers die u op alle vragen inzichten en adviezen kunnen verschaffen.