Helder medium

Helderhorend, Heldervoelend en HelderwetendHelderhorend, Heldervoelend en Helderwetend. Iedereen heeft weleens een stem gehoord niet wetend waar de stem vandaan kwam. Het kan de stem van jouw gids zijn of van een overledene.

Dat noemt men een paranormale ervaring en het valt onder de benaming helderhorend. Een helderhorend medium krijgt stemmen door van zijn beschermengelen, gids of een overledene.

Zo kan een helderhorend medium jou inzichten en informatie doorgeven. Ook als u een helderhorend medium belt kan hij via zijn gidsen, engelen en/of overledene u informeren en inzichten geven. Wilt u in contact komen met een dierbare overledene?

Wat is een heldervoelend medium? Het woord heldervoelend zegt het al. Een heldervoelend medium voelt mens, dier, planten, bomen en energieën aan. Een heldervoelend medium kan de aanwezigheid van overledenen en negatieve energieën aanvoelen. Als een heldervoelend medium ergens wordt uitgenodigd kan hij vooraf al aanvoelen hoe de sfeer zal zijn bij de gastvrouw of gastheer. Als je een heldervoelend medium belt kan hij / zij aan jouw stemgeluid voelen hoe jij in je energie staat en jou inzichten verschaffen zodat jij weer beter in jouw energie komt te staan.

Helderwetend medium. Helderwetend lijkt veel op telepathie. Iedereen heeft wel eens een helder wetende ervaring gehad. Dit zijn een paar voorbeelden: Je loopt op straat en denkt dat je een familielid ziet en het blijkt een ander persoon te zijn.

Je loopt een stukje verder en komt toch dat familielid tegen. Of je denkt aan een persoon en 5 minuten later word je gebeld door die persoon. Je hebt een melodie of lied in je hoofd en dan blijkt dat je partner hetzelfde melodietje of liedje in zijn hoofd heeft of begint te zingen. En zo zijn er veel voorbeelden van helder wetendheid.

Wij noemen dat paranormale ervaringen. Als je een helderwetend medium belt, stemt hij zich op jou af en kan hij jou de juiste informatie en inzichten verschaffen.

Onze mediums van liveparagnosten staan graag voor u klaar.