Info

Info LiveparagnostenInfo Live paragnosten. Wat kunnen live paragnosten jou allemaal bieden?

Luisterend oor

Je hebt weleens van die momenten dat je even een praatje wilt maken en er niemand in de buurt is. Of je wilt je verhaal kwijt en hebt niemand waar jij je verhaal aan kwijt kunt. Of je voelt je eenzaam. Hiervoor kun je ook bij onze spirituele hulpverleners terecht. Bij onze spirituele hulpverleners kun je ook terecht voor gewoon een gesprek of om even je hart te luchten. Met een luisterend oor helpen onze spirituele hulpverleners jou graag.

Automatisch schrift

Het automatisch schrift is een manier om te communiceren met je gids of iemand van gene zijde. Info over automatisch schrijft. Als je belt voor een online reading, zal het schrijvend medium toestemming geven zijn schrijfhand over te geven en zal de gids / overledene communiceren via de schrijfhand van het medium. Als je een reading krijgt van een schrijvend medium kan het zijn dat je boodschappen door krijgt waar je echt niet om gevraagd hebt. Een mediamiek medium behoort tot één van de zuiverste kanalen.

Een online paragnost

Info over een online paragnost. Deze werkt ook op het trillings -en energie (aura veld) gevoel. Door de energie van een cliënt aan te voelen, krijgt een online paragnost zijn informatie door. Als de cliënt zich afsluit qua gevoelens (er niet open voor staat ).Wordt het moeilijk om de cliënt een goede reading te geven. Een paragnost kan inzichten verschaffen over het verleden, het heden en de toekomst. Problemen maken je ziek. Het veroorzaakt vermoeidheid en stress. Waarom met het probleem of die belangrijke vraag blijven zitten als je een online paragnost of medium kunt bellen.

De laatste jaren is het heel normaal om een online paragnost of helderziende te raadplegen. Wetend dat als je belt, je eerst naar de carrousel kunt luisteren of het juiste medium of de helderziende voor jou online is. Je kunt dan makkelijk je keuze maken. Wetend dat je een eerlijk gesprek aan kunt gaan met een ervaren gescreende paragnost of medium. Zij kunnen je helpen met vragen over het verleden, het heden en de toekomst.

Paranormaal advies is

Live paragnosten kunnen inzichten geven. Ook kunnen ze meekijken en voelen wat er in het verleden/heden is mis gegaan. Of helpen jouw blokkades op te sporen en advies geven. Met een luisterend oor kunnen de consulenten van onze lijn je inzichten geven over het verleden, heden en de toekomst.

Op vele andere paranormale websites staat. Wij lossen jouw huwelijksprobleem op of wij kunnen jouw relatie redden.  Of wij zorgen ervoor dat je werkgever jou geen ontslag geeft. Dit is geen paranormaal advies. Het is oplichting. Een paragnost of helderziende kan jouw relatie/ huwelijk of je baan niet redden. Een paragnost kan je inzicht, advies geven en coachen.

Healers

De laatste jaren zijn er veel spirituele stromingen bij gekomen. Energieën zijn natuurlijk altijd al aanwezig geweest op onze aardbol. Als je er vroeger mee werkte, kreeg je al snel de naam heks op je voorhoofd gedrukt. En met een beetje pech belandde je op de brandstapel. Gelukkig zijn de tijden veranderd. Al zijn er nog steeds mensen die niets willen weten van healers en magnetiseurs. Toch wordt er van deze alternatieve geneeswijze steeds meer gebruik gemaakt.

Info over een healer. Wat kan een healer voor u betekenen? Een healer kan u helpen/meehelpen bij: pijnbestrijding, stress, lusteloosheid, problemen, relatie problemen, trauma’s, coaching, verdriet, rouwverwerking enz., door online energie naar u te sturen en u te coachen kan een healer veel voor u betekenen. Bij LiveParagnosten kunt u terecht voor een online healing.

Reiki

Info over reiki. Het is één van de oudste en bekendste energieën. Herontdekt door Grootmeester Usui Mikao. Zo zijn er natuurlijk meer bekende energieën zoals het Sjamanisme, Wikka, Shamballa enz. Voor iedereen is het toegankelijk om een cursus te volgen en zich één van deze energieën eigen te maken. Natuurlijk ben je niet zomaar Reiki master of sjamaan. Er gaat meestal een studie van jaren aan vooraf. Een inwijding in de Master graad betekent nog niet dat je een Master bent. Zie het als een leerproces.

Spiritualiteit is persoonlijk groeien. Wij van Live paragnosten helpen je er graag bij.