Entiteiten en geesten

Entiteiten en geestenEntiteiten is een mooier woord voor geesten. Met entiteiten bedoelen we de energie van een onstoffelijk persoon. Een entiteit heeft geen lichaam meer, maar is nu slechts een energie. Een ziel. Onze ziel wordt geboren in een lichaam, dit lichaam dient als voertuig hier op aarde. Dat is namelijk nodig, want anders kan niemand je zien en zonder lichaam kun je hier ook niet leven. De aarde is de stoffelijke wereld en Het Hiernamaals is de fijnstoffelijke wereld. Vanaf je geboorte woon je in dit lichaam en als je overlijdt dan keert dit lichaam weer terug naar moeder aarde. Je wordt begraven of gecremeerd. Je ziel stijgt op naar boven. De plek waar iedereen thuishoort en waar je ook vandaan komt als je wordt gereïncarneerd. Je hebt natuurlijk een goede kant en een wat slechtere kant. Dit noemen we de Hogere energie = de goede kant en de wat Lagere energie = de wat slechtere kant, en met slecht bedoel ik niet dat lage energieën slecht zijn, maar gewoon slecht te ontvangen zijn, omdat ze in lage energie zitten. Lage energieën zijn meestal dolende entiteiten die hun weg naar het licht niet kunnen vinden. De hogere energieën zitten boven in het licht en hebben daarom ook een iets fijnere energie om te voelen.
Orbs
Orbs zijn witte energiebollen, ook wel een geestbal genoemd. Entiteiten (geesten) kunnen zich in deze vorm laten zien, in de vorm van een witte energiebol. Deze bollen kunnen ook gefotografeerd worden. Meestal zijn dit soort bollen zichtbaar op plekken waar veel energieën zitten. Op begraafplaatsen, kerken, in huizen en op plekken waar bijvoorbeeld veel is gebeurd. Iedereen kan een orb op de foto krijgen, het liefst met flits. Orbs kunnen ook gefilmd worden. Meestal gebeurd dit onverwachts, maar er zijn ook mensen die een camera neerzetten en de orb op de film kunnen zien. Ze kunnen behoorlijk snel door het beeld vliegen. Als je inzoomt op een orb kan het zijn dat je er diverse gezichten in kunt zien. Dit zijn de gezichten van  overleden persoon (en). Er kunnen meerdere gezichten waargenomen worden in de energiebol.
Mocht je graag entiteiten of orbs willen fotograferen of filmen kan dat, door dit aan je gids te vragen, leg eerst wel goed contact met je gids. Mocht je hierbij hulp nodig hebben?

Onze mediums van liveparagnosten helpen u graag!