Dierenfluisteraar

DierenfluisteraarWaarom een dierenfluisteraar? Als een dier gedrag of andere problemen heeft zoals ziek zijn, stress, mank lopen enz. en de dierenarts kan geen goede diagnose stellen, dan biedt een dierenfluisteraar uitkomst.

Doordat een dierenfluisteraar contact kan leggen met het dier kan er gewerkt worden aan het probleem.

Ook bij vermissing van een dier biedt een dierenfluisteraar uitkomst.

Een dierenfluisteraar is een uniek medium die ter plaatse en op afstand contact kan maken met het dier.

Waarom een dierenfluisteraar?

Als een dier gedragsproblemen of andere problemen heeft, zoals ziek zijn, stress, mank lopen enz. En de dierenarts kan geen goede diagnose stellen, dan biedt een dierenfluisteraar uitkomst. Deze wordt ook wel een dierentolk genoemd.

Doordat een dierenfluisteraar contact kan leggen met het dier, kan er gewerkt worden aan het probleem, en de oorzaak. Een dierenfluisteraar is een uniek medium die ter plaatse, en op afstand contact kan maken met het dier.

Ook bij vermissing van een dier biedt een dierenfluisteraar uitkomst. Uiteraard kan hierbij geen garantie gegeven worden.

Wat gaat er in uw huisdier om? Al zo lang als de mens van dieren houdt, wil hij weten wat er in het hoofd van zijn huisdier omgaat. Dierenliefde is Onvoorwaardelijk.

Vooral als je een huisdier hebt dat veel trauma’s heeft opgedaan in zijn leven (mishandeld als pup, rescue hond enz.) is het prettig om te weten hoe je je huisdier kunt bijstaan. Wat vindt het dier wel of juist niet prettig, hoe mag je hem of haar benaderen.

Natuurlijk hoeft uw huisdier niet altijd ziek te zijn, om contact te leggen. Soms wil je gewoon weten of je huisdier gelukkig is, en hoe je zijn leven zou kunnen verbeteren. De dierenfluisteraar kan dan contact leggen met uw huisdier, soms kan dit enige tijd in beslag nemen, elk dier is anders. Het ene dier staat heel erg open voor contact, de ander heeft wat meer tijd nodig.

Ook praten dieren niet, en zijn hun boodschappen meer via beelden, ingevingen of heldervoelen. Het medium zal de boodschappen zelf interpreteren en vertalen voor u.

Als er geen contact gelegd kan worden, dan zal dit ook eerlijk aangegeven worden. Ook kan iedere dierenfluisteraar zijn specialiteit hebben, zo kan de één met allerlei verschillende diersoorten praten, en is de ander weer meer gericht op één of twee diersoorten, zoals bijv. honden en katten, en een ander weer op paarden. Vraag dit na voordat u uw consult begint.

Healing

Ook kan er healing gegeven worden, dit kan ook op afstand. Om uw huisdier energie te geven, de chakra’s en aura te zuiveren, en pijn weg te nemen.

Ook hierbij kan geen garantie worden gegeven, zeker niet als het dier al ernstig ziek is. Wel staan dieren heel erg open voor healing, omdat ze zich makkelijker overgeven aan de Universele Energie. Als het dier behandeld wordt, geeft het zélf aan wanneer het genoeg heeft gehad, want dan loopt hij weg. Zo kunnen ze soms al genoeg hebben aan healing sessies van een kwartier.

Als er problemen zijn met uw huisdier of paard, is het verstandig om eerst contact op te nemen met uw dierenarts, voordat u één van onze dierenfluisteraars belt.

Op onze paragnostenlijn werken dierenfluisteraars en dierentolken, zij helpen u graag verder.