Helderzienden werken veelal met hun 3de oog

Helderzienden werken veelal met hun 3de oogHelderzienden werken veelal met hun 3de oog.  Een helderziende kan met zijn ogen kleuren waarnemen die voor de gewone mens niet zichtbaar zijn. Zo ook gedaantes en Orbs. Een helderziende kan kijken in het verleden, het heden en de toekomst.

Als een helderziende een foto leest of een sieraad in zijn hand houdt, kan hij beelden door krijgen van diegene die op de foto staat zo ook als hij het sieraad voelt is het mogelijk dat hij beelden doorkrijgt van diegene waar het sieraad van is. Voor onopgeloste zaken, diefstal of vermissing wordt ook vaak door de politie een helderziende geraadpleegd.

Als u een helderziende online belt is het mogelijk dat hij/zij u inzicht kan verschaffen in onopgeloste zaken, diefstal, vermissing en contact met gene zijde.

Mediums: Meestal wordt er gedacht dat een medium alleen contact kan maken met dierbare overledenen. Dat is dus niet waar. Er zijn zelfs mediums die geen contact kunnen maken met gene zijde. Een medium kan zijn informatie door krijgen via dierbare overledenen, gidsen, lichtwezens of zijn/haar hogere zelf. Zo kan een medium u inzichten geven o.a. over het verleden, het heden en de toekomst.

Paragnost: Een online paragnost werkt ook op het trillings -en energie (aura veld) gevoel. oor de energie van een cliënt aan te voelen, krijgt een online paragnost zijn informatie door. Als de cliënt zich afsluit qua gevoelens (er niet open voor staat ) wordt het moeilijk om de cliënt een goede reading te geven. Een paragnost kan inzichten verschaffen over het verleden, het heden en de toekomst.