Kristalkinderen

KristalkinderenKristalkinderen en hun kenmerken  De meeste kristalkinderen werden geboren na 1994. Maar voorafgaand  aan dit moment, kwamen een paar kristallen naar de aarde om deze te verkennen kristalkinderen zijn geboren met het zesde zintuig. Ze zijn extreem gevoelig voor alles in hun omgeving. Zo gevoelig dat ze kwetsbaar zijn en tevens zeer krachtig vanwege intense kwetsbaarheid.

Deze kinderen zijn niet goed in groepen en hebben tijd voor zichzelf nodig. Weinig mensen hebben begrip voor hun behoefde aan eenzaamheid, balans, verjonging en diepe rust. Wanneer het te intens wordt, (pikken alles op van anderen) trekken ze zich terug en gaan het loskoppelen en zichzelf beschermen.

Kristalkinderen begrijpen oorlog en hebzucht niet. Zij weten als enige wat ware liefde is. Als een kristalkind naar je kijkt, lijkt het alsof je ziel wordt binnengedrongen. Deze kinderen hebben geen traditionele opvoeding nodig. Ze voelen dat feilloos aan. Ze voelen diepe liefde voor kinderen en dieren en kunnen daar ook een verbinding mee maken.

Deze kinderen spelen veel in water, omdat ze voelen dat het water reinigt en kalmeert. Deze kinderen dragen graag comfortabele kleding. Ze hebben biologische/verse voeding nodig en moeten veel water drinken. Voordat deze kinderen worden geboren hebben ze al veel contact met hun ouders. Vele wonderen gebeuren in hun aanwezigheid, dieren zoeken ze uit en genezen ze. Het zijn natuurlijke genezers. Baby’s lachen naar ze.

Deze kinderen voelen wat vreemden voelen en zijn zeer empatisch. Ze zijn ook multi-getalenteerd. Ze hebben een instinctief begrip van de spirituele wetten en hoe dit werkt. Ze hebben duidelijk een verbinding met hogere zelf en maken contact met de hoogste leiding daardoor kennen ze de waarheid, spirituele waarheid.

Ze kunnen periodes van diepe depressie doormaken of al gehad. Ze voelen zich verantwoordelijk voor sterfte, pijn en ruzie. Ze laten niet snel emoties zien, uit angst dat ze die niet onder controle kunnen houden. Hierdoor lijken ze soms ongeïnteresseerd of zonder passie. Ze kunnen elektrische apparaten ontregelen. Ze hebben hulp nodig om te leren aarden.

Vanwege hun afwezige ego, zijn ze onschuldig, argeloos en puur. Ze zijn bang voor intimiteit, omdat ze zich gemakkelijk binnengedrongen voelen en niet gerespecteerd.

Ze vermijden romantiek uit angst de ander pijn te doen. Herkent u deze kenmerken of twijfelt u, dan kunnen onze mediums voor u feilloos aanvoelen of u of uw kind ook een kristalkind is.