Als een man aardig is

Als een man aardig isAls een man aardig is, slaan de gedachten van een vrouw op hol. Wel eens bij stilgestaan als een man je aanspreekt, leuk lief en aardig tegen je is, dat je gedachten dan direct in een stand gaan staan van. Daar wil ik wel iets mee. Of dat je denkt van, zou hij me leuk vinden, wil hij iets met mij.

Leuke lieve woorden van een man brengt eigenlijk altijd het hoofd van een vrouw direct op hol. En gedachten dwarrelen dan rond. Het gebeurt op alle leeftijden. Pas nog een oudere vrouw, die een klusjesman op bezoek kreeg, haar man leeft nog, maar kan helaas de klusjes in huis niet meer doen. Dus is een klusjesman een fijne oplossing. Hij was aardig tegen haar, humorvol en wat zei de vrouw als eerste. Zoveel schelen we niet in leeftijd, daar wil ik wel een relatie mee.

Zie je hoe snel een vrouw valt voor een man die lief, leuk en aardig is. En hoeveel vrouwen dan in gedachten al bezig zijn een plaatje in te vullen. Dat deze man niet gewoon aardig kan zijn, komt dan niet in ze op. Er wordt dan ook voorbijgegaan aan of de man in werkelijkheid ook zo is, of dat hij dit doet, omdat hij iets voor de ander kan betekenen en daar iets voor terugkrijgt. Hij kan immers een klus doen en daar iets mee verdienen.

Heel snel al vallen voor een man die lieve en charmante woorden uitspreekt, is een grote valkuil voor veel vrouwen. Er worden hier grote uitschieters in gemaakt. De vrouw kan dagen, maandenlang in gedachten met deze man bezig zijn en maar hopen. Hopen dat hij haar heeft zien staan en een keer weer de bocht omkomt. Verliefd zijn ze dan, als zodanig dat dit de man van hun dromen is en zichzelf mee oud zien worden.

Helaas, de klusjesman heeft je wel gezien, en was charmant, maar die is verder gegaan met zijn leven en helemaal niet meer bezig met deze vrouw, die op hem wacht. De vrouw slaat een heel belangrijk stuk over en de manier waarop ze kijkt naar mannen, een tikkeltje naïef en ze wilt te graag liefde in haar leven.

De manier waarop de vrouw zelf in het leven staat, is haar referentiekader. Ze is zelf lief, aardig, charmant, staat klaar anderen te helpen en in een relatie pakt ze de verzorgende rol. Met die blik kijkt ze naar mannen. En zodra een man lief tegen haar doet, dan ontstaat er een verlangen. Ze is immers zelf ook zo en ja dan moet deze man wel degene zijn die voor haar gaat kiezen.

Dat verlangen wordt direct ingevuld met plaatjes. Die plaatjes gaan voorbij aan de werkelijkheid. Is deze man wel vrij. Is deze man echt wel zo charmant als die zich voordoet. Welk karakter heeft deze man, hoe gedraagt hij zich. Toch allemaal zeker niet onbelangrijk om te weten, nog even los van het feit, dat deze man misschien zelf wel helemaal niet er bij stilstaat iets met jou te willen beginnen.

Dagdromen heerlijk, blij worden van complimentjes gegeven door een man, fantastisch, alleen blijf met beide voeten op de grond staan. Geniet van het moment en het goede gevoel dat deze man je geeft. Zie het als een bevestiging dat je mooi bent, zoals je bent. Maar zie hem niet direct als een potentiële partner.

Veel vrouwen zoeken hun weg naar een spirituele hulplijn en komen dan uit op Angeleyes TV, logisch, hier zijn top mediums en paragnosten werkzaam. Dan stellen ze de vraag of diegene die zo lief tegen ze is geweest, interesse in hun heeft. Vaak moet het medium dan de cliënt teleurstellen.

De cliënt is aan het hollen gegaan in gedachten, voorbij gegaan aan de werkelijkheid dat een man ook gewoon lief, leuk en charmant kan zijn, zonder daar iets mee te willen.

Medium Clarisa