Twijfel je aan je relatie?

Twijfel je aan je relatieTwijfel je aan je relatie? Doorbreek de twijfel samen met een Topconsulent. Er wordt wat af getwijfeld en af en toe twijfelen, is helemaal niet erg. Maar neemt het grotere vormen aan, dan kun je jezelf daarmee aardig in de weg zitten. Als er beslissingen genomen moeten worden over grote keuzes, hoort twijfel daarbij. Het is dan niet niks waarover je moet nadenken.

Maar er zijn ook mensen die over alles twijfelen, of ze wel of niet naar die afspraak zullen gaan. Of ze er goed aan doen vandaag een broek aan te trekken, of toch maar een jurkje. Zo gaan de dagen voorbij en elke stap die wordt gezet, wordt aan getwijfeld. Ook wordt er door veel mensen getwijfeld of ze wel in de juiste relatie zitten.

Twijfelen komt ergens vandaan. Onder al dat getwijfel zitten emoties, als angst, onzekerheid, schuldgevoel, spijt, hechting. En al die emoties spelen een rol bij twijfelen. Relationeel twijfelen is een hele lastige. Houden van iemand, hoe weet je dat nu echt? Is dat een zeker weten? Voel je dat? Waar maak je dat uit op. En voor je het weet ga je met je gedachten aan de haal of je wel met de juiste partner samen bent. Of het wel verstandig is met deze partner samen te blijven.

Elke dag weer kan er een stem zijn die zegt, zie je wel, het zit niet goed. Houdt de ander wel genoeg van mij. Diegene die twijfelt zorgt er voor dat de ander ook aan de relatie gaat twijfelen. Dat kan niet anders. Er ontbreekt iets in deze relatie. Alles is krampachtig, wordt eerst goed bij stilgestaan en de spontaniteit en de vreugde verdwijnt langzaam aan naar de achtergrond.

De twijfelende partner zal de ander heel goed in de gaten houden. Waar ga je naartoe? Hoe laat ben je thuis? Let op dat je dat meeneemt. Denk je daar wel aan. En ondertussen gaan de gedachten van de twijfelaar zo ver dat die denkt dat de partner vreemd gaat, als die iets langer wegblijft dan anders, of de telefoon niet opneemt.

Beiden worden hier heel onzeker, verdrietig en geïrriteerd van. Samen leven met een grote twijfelaar geeft zoveel onrust en geen ruimte voor de ander zichzelf te zijn. Dat er vaak ruzies zullen ontstaan, want de twijfelaar oefent een bepaalde onzichtbare macht uit op de andere partner, is een gegeven. Die klampt zich vast aan deze persoon, als een soort houvast. Diegene die dit ervaart, zal zich hier tegen gaan verzetten, zal op een gegeven moment willen vertrekken en doet dat ook. Die komt wel weer terug, het is net een soort van knipperlichtrelatie.

De twijfelaar zit vol met angsten en onzekerheden, zoekt telkens, en doet alles om de ander het naar de zin te maken, heeft constant bevestiging nodig en heeft niet in de gaten dat deze zelf de relatie aan het ondermijnen is. Als de relatie dan echt ten einde komt, is de twijfelaar gekwetst, het ligt niet aan deze persoon. Die heeft enorm zijn best gedaan. De volgende relatie verloopt op eenzelfde manier.

Als twijfelaar een relatie in stand willen houden, lukt helaas niet. Er wordt van beide partners iets verwacht. Stabiliteit en een gezonde dosis balans. Overgeven aan de onzekerheden van het leven en dat kan een twijfelaar heel moeilijk. Veel twijfelaars zoeken hulp in het spirituele, om een bevestiging te krijgen of de relatie wel goed zit.

Live Paragnosten krijgen dagelijks grote twijfelaars aan de telefoon, gelukkig maar. Want een top online paragnost en online medium heeft direct in de gaten dat er een twijfelaar belt. En paragnosten en mediums zullen er alles aan doen de twijfelaar in de kracht te zetten. Een twijfelaar zoekt bevestiging bij een medium of paragnost, geen idee hebbend dat deze persoon het zelf is die de relatie aan het ondermijnen is.

Door het consult met een Topconsulent op Live Paragnosten, gaat de twijfelaar naar zichzelf kijken en in de gaten krijgen dat deze zelf een grote stempel drukt op datgene wat binnen de relatie speelt. Om die reden komt de twijfelaar nog regelmatig terug om met dezelfde Topconsulent te werken aan zijn angsten en onzekerheden. Dat is de kracht van de Topconsulenten van Live Paragnosten.

Medium Claire