Je eigen demonen herkennen

Je eigen demonen herkennenJe eigen demonen herkennen. Als mens maken we elke dag van alles mee. Het een heeft een positieve impact en het andere een negatieve lading. Alles wat je meemaakt vormt jou. Hoe jij jezelf ziet, wat je opslaat in je diepe binnenste. Jouw empathisch vermogen, als dat groot is, kent meer demonen, dan voor een ander, die in jouw ogen weliswaar, soms hard uit de hoek kan komen.

We slaan dus in de loop van ons leven demonen op, die soms als een duveltje uit een doosje zomaar weer ineens naar boven kunnen komen en jou danig kunnen tarten. Demonen zijn dus gevoelens van pijn, die opduiken als de pijn getriggerd wordt. Het is de kunst jouw demonen te herkennen, voordat ze jouw leven te veel gaan beïnvloeden. Het feit dat ze af en toe weer naar boven komen, zegt, je hebt ze nog niet losgelaten en verwerkt.

Als een soort van rode draad blijven jouw demonen je tarten en daar zou je jezelf wel eens van willen verlossen. Maar hoe doe je dat? Want pijn is pijn toch en dat heb ik zelf niet veroorzaakt, dat heeft een ander mij aangedaan. En sommige pijn zit zo diep, daar durf ik niet eens naar te kijken, laat staan er mee aan de slag te gaan. En toch, je zult jouw demonen een keer onder ogen moeten gaan zien en herkennen, anders worden ze jou op latere leeftijd de baas. Diegenen die jou van je demonen afhelpen zijn de consulenten van www.liveparagnosten.nl. Mediums en paragnosten weten alles af van demonen, maar ze weten ook hoe jij je er van kunt verlossen, zonder al te veel pijn weer te voelen. Daar zijn handige manieren voor die mediums en paragnosten, coaches en counselors weet van hebben en graag met jou delen.

Waak er dus voor dat alles wat je meemaakt vastzet in je lijf, het een plekje geeft, want telkens weer als dat plekje om wat voor reden dan ook, wordt aangeraakt, voel je wederom de pijn die er toen was. De consulenten van www.liveparagnosten.nl helpen jou graag bij het herkennen van jouw demonen. Onder jouw demonen zit een gevoel. Vaak is dit een gevoel van verlating, van afwijzing, van angst niet goed genoeg te zijn geweest, een gevoel van schuld. Eigenlijk allemaal gevoelens die je jezelf aan het aanpraten bent, en in bent gaan geloven.

Hoe weet je nu dat je demonen hebt? Die hebben we allemaal, dus dat is simpel. Maar hoe weet ik nu welke demonen ik heb? Dat weet jouw medium van www.liveparagnosen.nl. Jij weet het zelf ook, want je kunt je leven niet voluit leven, iets in jou houdt dat tegen. Dat kun je een tijdje volhouden, maar je lijf begint aan alle kanten te sputteren. De contacten die je hebt, beginnen om duistere redenen weg te vallen. Mensen beginnen je onheus te bejegenen. En je begrijpt zelf niet waarom dit allemaal gebeurt. Het zijn je demonen uit het verleden die hiervoor zorgen. Je bent een muur om je hart heen aan het bouwen als zelfbescherming. Logisch, je wilt niet meer afgewezen worden, je wilt geen angst meer voelen. Je wilt niet meer verlaten worden, dus de mens beschermt zichzelf, maar dat heeft gevolgen op anderen.

Vaak zijn we dan ten einde raad en willen we hulp. Willen we weten waarom die partner zomaar is vertrokken. Waarom die vriendschap zo bruut is geëindigd. Waarom je altijd strijd moet leveren met je ouders? Allemaal situaties die wijzen dat jouw demonen je parten spelen en het tijd is om voor eens en voor altijd met ze af te rekenen. Want ondanks dat je jezelf goed staande houdt, het hart is immers bedekt met een laag stenen, voel je je niet zoals jij je graag zou willen voelen. Er ontbreekt iets, lijkt wel alsof ik buiten mijzelf om leef. Dat klopt, je wilt jezelf niet confronteren met je demonen.

Laat een gekwalificeerd medium eens met jou meekijken. En voor jou een heldere schets maken waarom jij je voelt zoals je je voelt. Het zal je verlichting geven en die heb jij nu juist nodig om de demonen van je af te slaan en waar kan dat niet beter dan met een medium van www.liveparagnosten.nl Verlichtende groet Claire, medium box 4 liveparagnosten.nl