Wanneer weet ik of iemand echt van mij houdt

Wanneer weet ik of iemand echt van mij houdtWerken als medium krijg je vragen van mensen die zich afvragen waaraan ze kunnen zien of iemand echt van ze houdt. Ze zoeken dan een top medium op Liveparagnosten op om deze te raadplegen, omdat ze veel van de ander houden, maar twijfels hebben of de ander ook net zoveel van hun houdt. Een logische vraag en een goed medium kan deze zeker beantwoorden.

Het medium zal invoelen op de energie van deze persoon aan de hand van de naam en de leeftijd. Dan ziet het medium hoe of deze persoon in het leven staat. Ze scant als het ware het diepe binnenste van deze persoon en vertaalt dat in woorden voor de cliënt. Het medium geeft aan wat ze ziet, hoe deze persoon in het leven staat, maakt een karakterschets van hem en weet zo of deze persoon echt houdt van de ander of niet.

In veel gevallen, als de vraag wordt gesteld, spelen er in deze relatie al een paar dingen, die een goed medium ook al heeft gezien, toen ze invoelde op de situatie. Het medium ziet ook dat diegene die contact zoekt, ook een aandeel heeft in waar beiden nu met zijn tweeën staan. Want hoe je het wendt of keert, twee mensen in een relatie zitten in elkaars energie. En die energie is van belang om de relatie wel of niet te laten stromen op de juiste manier.

De beller op Liveparagnosten voelt onzeker aan, heeft haar twijfels en wil weten of haar twijfels gegrond zijn. Ze wilt weten waaruit ze zou kunnen opmaken of de ander echt van haar houdt. Vaak zijn de twijfels van de beller gegrond. Ongemerkt heeft degene die contact heeft gezocht met een spirituele hulplijn zelf ook al wel in de gaten dat er iets aan schort. Ze kan alleen haar vinger er nog niet goed opleggen. Gelukkig zijn er dan goede mediums en top paragnosten om haar bij te staan en haar de antwoorden te geven die ze nodig heeft.

Hoe weet je nu of iemand echt van je houdt? Dat is iets wat je diep van binnen voelt en alleen maar kan voelen als je vanuit je gevoel leeft. Anders kun je het zelf moeilijk voelen. Houden van zie je terug in de manier waarop de ander met je omgaat. Of die tijd en moeite in je wilt steken. Rekening met je houdt. Naar je luistert, als je iets wilt delen. Die er voor je is, als het nodig is. Die het leven met jou samen als een prioriteit ziet. Allemaal van die kleine dingen die je opmerkt en voelt en waar je uit op kunt maken, dat de ander echt van je houdt.

Natuurlijk zijn er tijden dat je het wat minder voelt. Dan zijn er omstandigheden die meer aandacht nodig hebben. Als het werk meer van je vraagt, bijvoorbeeld. Maar dan zegt die partner, lieve schat, ik kan er de aankomende tijd iets minder voor je zijn, ik maak het daarna goed. Er is dus communicatie, waardoor de ander weet wat er bij de ander speelt. En je vindt de ander de moeite waard om het te vertellen. Zo laat je zien dat je rekening met de ander houdt.

Houden van is dus niet iets wat heel zichtbaar is, het is een gevoel diep van binnen van zeker weten. Twijfels over of de ander echt van je houdt, kunnen ook iets over jezelf zeggen. Zit je in de angst de ander kwijt te raken, dan heb je constant een bevestiging nodig. Een bevestiging in woorden van de ander. Dan is er in feite geen twijfel dat de ander niet van je houdt. Je hebt zelf last van twijfels door een bepaalde onderliggende angst.

Mediums en paragnosten zijn er om jou bij te staan als je twijfelt aan de liefde van een ander. Een goed medium op paragnost zal je ook vertellen als jij het zelf bent die de twijfels veroorzaakt. Soms niet altijd even fijn om te horen, maar wel de waarheid. Dan kun je aan de slag om meer in zelfvertrouwen te gaan staan en daar kunnen mediums en paragnosten je ook zeker bij helpen.

De mediums, paragnosten, astrologen, waarzeggers van Liveparagnosten staan voor het geven van eerlijke en oprechte antwoorden. Dat blijkt ook uit het feit dat deze spirituele hulplijn druk wordt bezocht.

Medium Claire