Verliefd worden terwijl je in een relatie zit

Verliefd worden terwijl je in een relatie zit.Verliefd worden terwijl je in een relatie zit. Je zult de eerste niet zijn, die verliefd wordt en in een relatie zit. Het overkomt je en in het begin denk je er niet zoveel over na. Als de tijd verstrijkt en je elkaar steeds leuker en aantrekkelijker begint te vinden, begin je er bij na te denken en kunnen gedachten in de knoei komen te zitten. Zet je je huidige relatie er voor op het spel, of niet!

Dat je met jezelf in de knoei komt, is logisch. We leven vanuit monogamie en je bent je er terdege van bewust op een gegeven moment dat je nu iets doet, wat niet onder de term normaal valt. En ja hoe nu verder?

Lastige situatie
Verliefd worden, terwijl je in een relatie zit, kan een ieder overkomen. Je dan verschuilen achter de gedachte dat je er niets aan kunt doen, ben je je eigen geweten mee aan het sussen. Want zo praat je datgene wat je doet, schoon en kun je er weer even op teren. Maar het blijft aan je knagen. In de thuissituatie ga je je anders gedragen. Dat zal in eerste instantie niet opvallen. Maar je partner is niet gek en ziet op een gegeven moment dat andere gedrag heus wel.

Inmiddels ben je met jezelf zover, dat je er over aan het piekeren geslagen bent. En de hamvraag die je jezelf telkens weer stelt, is! Ga ik mijn huidige partner verlaten, of niet. Een knap lastige situatie die vraag om antwoorden en inzichten.

Hulp zoeken
Om die reden zoek je je heil in het spirituele en bel je met een medium van de spirituele hulplijn www.liveparagnosten.nl. Het top medium dat je aan de telefoon krijgt, luistert geduldig, zonder oordeel of veroordeel. Ze begrijpt je duivelse dilemma waar je mee zit en voorziet je van duidelijke antwoorden. Ze stelt je ook vragen, het top medium die je belt op www.liveparagnosten.nl. En dat doet het medium met een reden.

De reden dat het top medium jou vragen stelt, schud ze jou mee wakker en zet je aan tot nadenken, zodat je van de roze wolk afkomt. Ben je nog blij met je huidige partner? Jazeker. Zou je hem kwijt willen, willen inruilen voor de nieuwe partner? Dan is het vaak even stil. Dan wordt de cliënt getriggerd na te denken over de consequenties. En dat is de bedoeling. Want verliefd worden op een ander, denken we vaak niet na over de consequenties, en die zijn er zeker wel.

Consequenties
Verliefd worden op een ander, overkomt je inderdaad. Toch zul je ook voor jezelf moeten nadenken wat je met die verliefdheid wilt. Zul je stil moeten staan bij je huidige relatie, maar zeker ook wat de reden is van de verliefdheid. Is je huidige relatie voor jou niet bevredigend meer? Heb je er alles aan gedaan? Indien ja, zet dan stappen die nodig zijn. Niet blijven hangen in iets wat jou pijn doet en je partner moet de waarheid weten.

Velen blijven zitten en twijfelen wat af. En al dat getwijfel heeft zijn weerslag op jezelf en op je omgeving. Er zijn drie mensen bij betrokken die recht hebben op de waarheid. Het getwijfel komt vaak voort uit onzekerheid. Want ja, het nieuwe lonkt, maar wat als het tegenvalt. Heb ik altijd het oude nog. Dat gooi ik dus nog maar niet weg. Hiermee doe je je huidige partner te kort, jezelf en ook de eventuele nieuwe partner.

Wees eerlijk naar jezelf
Iedereen heeft in de liefde recht op de waarheid. Liefde kan niet zonder waarheid en als je die niet uitspreekt, verdwijnt de liefde vanzelf en sta je met compleet lege handen. Toon lef en durf naar jezelf. Dat heb je tenslotte ook nodig om een relatie in stand te houden en wie weet is dat nu wat net ontbreekt bij jezelf, waardoor je vanuit eigen ontevredenheid, de liefde buiten de deur bent gaan zoeken.

Liefdevolle groet, top medium Claire liveparagnosten.nl