TLC 90 days to wed

TLC 90 days to wedTLC 90 days to wed. Op de televisie zendt TLC een programma uit, dat heet 90 days to wed. Een programma waarin een persoon een geliefde in het buitenland ontmoet. De stellen krijgen 90 dagen de tijd elkaar te leren kennen. Ze zullen dan met elkaar moeten trouwen, wil de geliefde uit het buitenland een visum krijgen om zich te mogen vestigen in de VS. TV waar mensen van smullen, want het staat bol van de intriges. Deze programma’s scoren erg goed, wellicht omdat ze het leven van alledag weerspiegelen.

Het programma bekijkend, zie ik zoveel dingen die zo ver weg staan van wat echte liefde nu werkelijk is. Om die reden, kijk eens naders naar het programma en zie wat er nu daadwerkelijk gebeurt! Hoe twee mensen iets in stand willen houden, die werkelijk geen idee hebben, wat ze zichzelf en de ander aandoen.

De stellen worden geïnterviewd
Eens in de zoveel tijd wordt de balans opgemaakt waar de stellen staan. Of ze nog bij elkaar zijn en wat ze in de afgelopen tijd hebben meegemaakt en uiteraard mogen wij meekijken. Gisteravond toevallig even naar gekeken. Ik zie manipulatie, leugens, machtsspelletjes, krokodillentranen, onvolwassen gedrag en vraag mij terdege af of dit de bedoeling is van het in stand houden van een relatie.

Het stel om wie het gaat in deze case
Zo is er een man uit de VS stapelverliefd op een vrouw in Brazilië. Ze zijn inmiddels getrouwd, wonen niet samen, er moet immers geld worden verdiend. Dus hij zit in de VS en zij in haar eigen land. Ze is nu ook zwanger.

Wat we zien
De interviewster wil natuurlijk goede TV neerzetten en confronteert de man met het feit dat hij in haar telefoon heeft gekeken. En daar berichtjes heeft gelezen dat zij contact heeft met andere mannen in haar eigen land. Hij wil een DNA test, zodat hij zeker weet dat hij de vader is.

Reactie van de vrouw
De vrouw slaat haar ogen neer, en stamelt, deze mannen wonen zo ver bij mij vandaan dat ik nooit zwanger van ze zou kunnen worden en begint daarna te huilen en aan te geven dat ze hoopt dat haar visum naar de VS niet wordt goedgekeurd, want als hij haar niet gelooft, dan wil ze ook niet meer samen met hem zijn.

De reactie van de man hierop
Ach lieverd, ik hou van je, ik wil niet dat je verdrietig bent. Ik wil dat je deze kant opkomt. De interviewster houdt zich stil. Er ontstaat een beladen situatie, waarin de vrouw alle aandacht naar zich toetrekt. En de man al spijt heeft van wat hij heeft gedaan.

Wat we zien en wat er aan de hand is
Wat we zien, zijn twee mensen die met elkaar getrouwd zijn en een kindje verwachten. Wat er achter zit is iets geheel anders. Geen vertrouwen in zichzelf en om die reden geen vertrouwen in elkaar. We zijn wel getrouwd, en hebben elkaar wel eeuwige trouw beloofd, maar wat houdt dat in? Hoe gaan we daar invulling aan geven? Ze hebben beiden geen idee.

De vrouw die toegeeft dat ze contact heeft met andere mannen, en dat schijnbaar heel normaal vindt. Maar haar eigen geweten schoon praat door aan te geven dat ze te ver weg wonen om zwanger van te worden. De verdediging opzoekt. Op dat moment had de man al in moeten grijpen en moeten aangeven. Als dat jouw normen en waarden zijn, dan horen wij niet bij elkaar. Zo kan ik je niet vertrouwen en vraag ik terecht op een DNA test. Hij vertrouwt haar ook niet, anders zou hij niet de behoefte voelen, haar telefoon te willen te controleren. De relatie is dus niet gebouwd op vertrouwen, e hebben geen vertrouwen in zichzelf en geen idee wat dat is.

Dan start de vrouw met manipulatie naar de man, door grote krokodillentranen te laten zien en in te spelen op zijn gemoed. Hij op zijn beurt begint zich nu schuldig te voelen en aangezien hij haar niet kwijt wilt, zegt hij snel. Ik hou van je, ik hou van je. De vrouw houdt haar mond, wederom manipulatie van haar kant. Dan is ze uit beeld, de interviewster zegt nog “Ja, ze kan dat nu even niet zeggen, dat ze ook van jou houdt, dat komt later wel weer.” De vrouw heeft hem nu in haar macht.

Het valt niet te ontkennen dat dit aan de lopende band in relaties gebeurt en om deze reden spirituele hulplijnen druk bezocht worden. Een goed bezochte spirituele hulplijn is www.livparagnosten.nl. Hier vind je mediums en paragnosten die kwaliteit leveren. Die doorzien de machtsspelletjes in relaties en wanneer de een de ander manipuleert. Maar goed ook, want dan kunnen ze de beller naast de vraag of het wel weer goedkomt, ook inzichten meegeven en hopen dat de beller hier zijn voordeel mee doet. Manipulatie en machtsspelletjes horen nu eenmaal niet in een liefdesrelatie thuis.

Welgemeende groet, Claire top medium liveparagnosten.nl