Pendelen

pendelen, de pendelaarPendelen, Een van de dingen die ik zelf heel graag doe, is pendelen. Door te pendelen krijg je hele duidelijke antwoorden op je vragen. De pendel heeft wel hele specifieke vragen nodig. De vragen moeten zodanig worden gesteld dat deze een antwoord er op kan geven. Dat kan een Ja zijn, een Nee of geen antwoord.

Wat is pendelen? Pendelen is eigenlijk heel eenvoudig. Het is een gewicht, wat in feite alles kan zijn, wat aan een touwtje zit. Je kunt een pendel dus ook zelf maken. Bijvoorbeeld een ring aan een touwtje, daar kun je al mee pendelen. Er zijn ook pendels te koop. Een serieuze pendelaar zal altijd gebruikmaken van dezelfde pendel. Ik ook en alhoewel er een stukje van de steen is afgebroken en ik al een nieuwe heb liggen, blijf ik gebruikmaken van de pendel die ik al jaren gebruik. Ik weet namelijk dat deze pendel te vertrouwen is, zuiver is qua energie en het doorgeven van de antwoorden.

Hoe gaat pendelen in zijn werk? Zorg dat je niet gestoord kunt worden, de plek waar je zit energetisch rustig is en je je volledig er op kunt concentreren. Eerst zal de pendel samen met jou een verbinding moeten maken en samen aarden. Vraag elke keer als je begint met pendelen, of de pendel je antwoorden wilt geven. Als de pendel dit met Ja beantwoord, weet je dat jouw pendel met jou is verbonden en klaar is om jou eerlijke en zuivere antwoorden te geven.

De pendel kan 3 antwoorden geven. Een Ja, een Nee en geen antwoord. Wanneer weet je of de pendel Ja zegt? Voor mij is dat als de pendel in een rechte lijn van voren naar achteren gaat slingeren. Een Nee voor mij is van links naar rechts en Geen antwoord valt mijn pendel stil. Zo werkt het voor mij, maar bij een andere pendelaar, kan het anders zijn. Dat zul je voor jezelf moeten ondervinden.

Het universum is heel strikt met zijn antwoorden. Stel nooit twee vragen in een. Bijvoorbeeld, Krijg ik een partner en wanneer? Hierdoor raakt de pendel in de war, want het zijn tenslotte twee vragen tegelijkertijd. En daarbij komt, aan de pendel vragen wanneer, daar kan de pendel geen antwoord op geven, want het is geen vraag waar een Ja of Nee antwoord op kan volgen. Wil je toch weten wanneer, stel de vragen dan als volgt. Gaat het deze maand nog komen de maand november? Gaat het in 2018 komen? En wil je een nog gedetailleerder antwoord qua tijd? Stel dan heel duidelijk vragen aan de pendel als: Komt de nieuwe liefde in de maand januari van 2018. Zegt de pendel Nee, stel je de vraag met de maand februari.

Let hierbij wel op hé. Als je dolgraag iets wilt en je pendelt zelf, kun jij met je onderbewuste de pendel manipuleren. Je stuurt dan als vanzelf de pendel naar een bepaald antwoord toe. Veel beter is het om een consulent te raadplegen bij Paragnost Eddie, daar zitten diverse goede pendelaars die jou van zuivere antwoorden kunnen voorzien. Bedenk van te voren de vragen, laat tussen de vraag die je stelt geen speld tussen kunnen komen. Want een vage vraag, geeft als vanzelf een vaag antwoord en kan de pendel er niet goed op invoelen.

Om je een paar tips te geven welke consulenten je kunt raadplegen op de spirituele hulplijn van Eddie! Box 51 Medium Layla Ki, Medium, box 18 Medium Rika, box 30 Medium Mirjam, box 37 Paragnost Geziena, box 42 Paragnost Janny, Claire box 04 allen zeer goede pendelaars.

Kun je vertrouwen hebben in de antwoorden die de pendel je geeft? Als je zelf pendelt zijn de antwoorden minder betrouwbaar, jouw onderbewuste stuurt dan op een bepaald antwoord aan. Laat je het pendelen over aan een van de consulenten van Paragnost Eddie, ik heb er een aantal genoemd, kun je er van op aan, dat de antwoorden zuiver zijn. Of alles uitkomt? Dat heb jij zelf ook in de hand, we zijn ons er vaak niet van bewust dat we in ons hoofd wel iets heel graag willen maar aan de andere kant ook bang er voor zijn het niet te krijgen. De energie die je dan uitzendt is tegenstrijdig en aangezien we krijgen wat we vragen moet de energie waarmee jij iets wilt er voor de volle 100% achterstaan er dus in geloven en op vertrouwen. Zend je angst uit, omdat je bang bent dat het niet komt, dan krijg je het ook niet, want het universum geeft het je dan niet, je bent er immers bang voor. Wil jij antwoorden via de pendel? Bel mij gerust Clarisa box 53