Met welk sterrenbeeld heb jij de beste match

Met welk sterrenbeeld heb jij de beste matchMet welk sterrenbeeld heb jij de beste match. Geboren in een bepaalde maand, geeft jou een bepaald sterrenbeeld mee. Een sterrenbeeld heeft bepaalde eigenschappen. Op zoek naar de liefde, is het fijn te weten welk sterrenbeeld het beste matcht met jouw sterrenbeeld.

Laten we beste matches eens op een rijtje zetten.

De Waterman
Is de waterman van nature trouw en avontuurlijk en heeft om die reden iemand nodig die de waterman kan bijsturen, is de leeuw hier uitermate geschikt voor. Samen vormen jullie dan een heel sterk team. Ook past de schorpioen heel goed bij de waterman, want die is trouw en zoekt verbinding en zal er alles aan doen de Waterman het geluk te geven.

De Vis
De vis richt zich graag op anderen en kan zichzelf nog wel eens vergeten. Om die reden heeft de vis iemand nodig die geen misbruik maakt van de vis. Een stier wil zich committeren en zal alles over hebben om de relatie tot een succes te maken en de vis is dan een juiste match. Ook past bij het sterrenbeeld vis het sterrenbeeld kreeft. De kreeft is van nature zorgzaam, en heeft dus overeenkomsten met hoe of een vis in het leven staat. Samen vullen ze elkaar mooi aan.

De Ram
Waar de ram nog al eens zijn zin kan willen doordrijven, zorgt de weegschaal voor de balans in de relatie. Omdat de ram nogal eens spontaan iets kan willen oppakken is er ook een goede match met de boogschutter, die houdt namelijk ook wel van spontaniteit.

De Stier
De stier is van nature stabiel, en rationeel ingesteld en vurig, dit past goed bij de maagd, want ook de maagd heeft deze eigenschappen hoog in het vaandel staan. Ook de kreeft kan een goede aanvulling zijn op de stier, want een kreeft is lief, aardig en heeft geduld.

De Tweelingen
Het beste matcht de tweelingen met een waterman, beiden houden er van hun eigen leven in te richten en daarnaast samen een trouwe verbintenis te hebben. Ook kan de tweelingeen heel goed samen met een boogschutter, want zowel de tweelineng als de boogschutter houden van actie.

De Kreeft
Kijkend naar de kreeft, die vurig is in de liefde, zal de schorpioen het beste matchen, want ook die kiest voor vurigheid. Ze zijn aan elkaar gewaagd. Ook kan de steenbok goed samen met de kreeft, Beiden koppig, maar met een mooi en warm trouw hart.

De Leeuw
Kies als je het sterrenbeeld leeuw hebt voor een waterman. Beiden willen actie en houden zo het vuurtje brandend. Ook past de de ram goed bij de leeuw. Beide willen gelijk hebben, maar ook liefhebben, zo blijft er evenwicht.

De maagd
Als je het sterrenbeeld maagd hebt, ben je trouw, loyaal en verwacht je dat ook van je partner. Kies als maagd voor een vis of een steenbok. De vis zal loyaal blijven aan de maagd en de emotionele balans bewaken. De steenbok vult dit mooi aan met zijn tegenovergestelde eigenschappen.

De Weegschaal
De weegschaal ziet alles van de zonnige kant en matcht om die reden goed met zowel de tweelingen of de ram. De tweelingen zijn eigenschappen vullen de weegschaal weer mooi aan en de ram geeft tegengas, waardoor de balans blijft.

De Schorpioen
Kom niet aan de schorpioen, want dan trekt die zich terug, om die reden is er een goede match met de waterman, die kan jou helpen als het leven je overweldigd. Ook een goede macht is de kreeft. De kreeft zal zijn doorzettingsvermogen gebruiken om de schorpioen stabiliteit te geven.

De Boogschutter
Als we kijken naar de boogschutter past de ram hier heel goed bij. Beiden avontuurlijk en op ontdekkingsreis, ze bewaren samen het evenwicht. Ook kan de boogschutter het goed vinden met de tweelingen, die zorgt voor de balans in de relatie.

De Steenbok
De perfecte match die je kunt bedenken, is de steenbok en de stier. Hun eigenschappen komen overeen en ze halen zo het beste bij elkaar naar boven. De steenbok kan ook een goede match hebben met de kreeft, die haalt de zachtheid van de steenbok naar boven.

Wil jij meer weten over astrologie, jouw sterrenbeeld en welke match voor jou het beste is? Bel dan eens met online mediums of online paragnosten van Live Paragnosten. Paragnost Thea, box 66, is zeker een aanrader.

Medium Claire