Internationale vrouwendag #heldinnen

vrouwendag8 maart, Internationale vrouwendag #heldinnen. Vandaag, 8 maart is het Internationale Vrouwendag met als thema, eer je vrouwelijke held met de hastag #heldinnen. En er zijn veel vrouwen die de titel held mogen krijgen. Namelijk, alle vrouwen in mijn ogen. Want zijn we tenslotte niet allemaal heldinnen?

Heb jij vrouwelijk persoon, die je een held vindt in je omgeving? Zet je #heldin op social media of #InternationaleVrouwendag op Facebook en je bericht wordt gedeeld.

Op haar manier is elke vrouw een heldin, en daar hoef je helemaal niet voor in de schijnwerpers te staan.Het ene moment staat ze haar mannetje, het andere moment is ze de troost voor haar kinderen, dan de steun en toeverlaat voor haar ouders, draait ze haar hand er niet voor om activiteiten op school te verzorgen. Tussendoor het huishouden te verzorgen, haar baan uit te oefenen, een aantal zaken te regelen voor haar liefhebbende echtgenoot en ziet ze tussendoor kans haar vriendin die ziek op bed ligt af en toe een lief berichtje te sturen, als een hart onder de riem. En laten we niet vergeten, dat een vrouw al die mooie nieuwe wezentjes op de wereld zet.

Zo ziet een dag van een krachtige vrouw, een heldin er vaak uit. Zo gek is het niet dat een vrouw af en toe de batterij moet opladen en zich het liefst van alles zou willen onttrekken en zichzelf op een onbewoond eiland waant. Waar rust en stilte en niets hoeven voor haar de ideale manier van leven is.

En toch, een krachtige vrouw, die droomt wel eens weg, maar net zo snel schakelt ze om, omdat er iets op haar wacht, waarvoor ze zich verantwoordelijk voelt en die taak serieus neemt. Je vraagt je echt wel eens af, hoe houden vrouwen dit vol!

Daarom is het mooi dat er één keer per jaar een Internationale Vrouwendag wordt georganiseerd, een dag waarop vrouwen in het zonnetje worden gezet. En lieve vrouwen van Nederland, zet jezelf vandaag in het zonnetje, als niemand anders het voor je doet. Je bent het waard.

Wel eens bij stil gestaan, bij jezelf, wat jij waard bent? Dat alles wat je elke dag doet, niet zomaar vanzelfsprekend is. Dat jij de spil bent van je naasten waar alles om draait! Dat jij zoveel ballen tegelijkertijd in de lucht kunt houden, dat een man niet kan. Om die reden mag jij jezelf vandaag eren, al is het met een rustmomentje voor jezelf. Sta bewust eens stil bij jezelf en zie eens wat een ongelooflijk mooi mens je bent.

Dat jij er mag zijn en mooi bent zoals je bent. Dat je jezelf mag liefhebben. Zorg er voor dat niemand, maar dan ook niemand je kleineert. En dat kan alleen als jij jezelf op waarde schat. Vandaar ook vandaag, dat moment, dat bijzondere moment dat je voor jezelf pakt en heel bewust stilstaat bij jezelf.

Dat je inziet dat je niet zomaar iemand bent. Dat je belangrijk bent, een grote belangrijke schakel, dat je bergen werk verzet en je er vaak niets voor terugvraagt, omdat je het de normaalste zaak van de wereld vindt.

En als je nu iets voor jezelf zou willen doen vandaag, kies dan eens voor een online consult op Live Paragnosten met een medium, coach, een paragnost, een astroloog, dit zijn Topconsulenten die jou kunnen vertellen wat een kanjer je niet bent en dat je af en toe je rot mag voelen. Maar dat je zoveel power in je hebt en als je die even kwijt bent, zorgen de Topconsulenten van Live Paragnosten er voor dat je jouw power weer terugvindt.

Medium Claire