Hoe bewijs je dat je partner vreemd gaat

Hoe bewijs je dat je partner vreemd gaatAls we het vermoeden hebben dat onze partner vreemdgaat, gaan we op zoek naar bewijzen. Want als we er bewijs voor hebben, dan weten we het zeker. Hemel en aarde worden bewogen, privé detectives kunnen er voor worden ingezet. Het hoofd maakt overuren, vol met spanning staan we in het leven als we op zoek zijn naar bewijzen. De gehele dag wordt er aan gedacht, gezocht. Telefoons worden stiekem gepakt en berichten worden gescand. Want we zullen, willen en moeten bewijs hebben of onze partner daadwerkelijk vreemdgaat. Dan zijn we klaar met deze vreemdganger. Dat is wat we althans dan op dat moment denken.

Regelmatig wordt door een cliënt op Live paragnosten aan een paragnost dan ook de vraag gesteld, of een partner vreemdgaat. Want paragnosten kunnen tenslotte kijken in het verleden, het heden en de toekomst. Nu is iemand “beschuldigen” van vreemdgaan niet zomaar iets. Als paragnost de uitspraak doen dat een partner vreemdgaat, kan grote gevolgen hebben voor deze relatie. Om die reden zal een paragnost hier zorgvuldig mee om moeten gaan. Live Paragnosten zijn zich hier terdege van bewust en roepen niet zomaar iets.

De cliënt hoort namelijk datgene wat de paragnost zegt en als deze zegt dat de partner inderdaad vreemdgaat, doet dit iets met de cliënt. Het hele leven van deze cliënt kan door het ene zinnetje van de paragnost op zijn kop komen te staan. Het daarna de partner het voor de voeten gooien en zo de relatie tot een einde brengen, of in ieder geval de boel danig op de kop kan zetten en het vertrowuen naar de knoppen helpen.

Gelukkig gaan de paragnosten, en de mediums van Live Paragnosten zorgvuldig om met deze uitspraken en zullen de cliënt niet zomaar iets op de mouw spelden in deze. Op deze spirituele hulplijn vind je namelijk de beste mediums en paragnosten, die echt helderziend- en wetend zijn.

Bewijzen dat je partner vreemdgaat, kun je dus alles voor onderzoeken, tot het raadplegen van spirituele hulpverleners tot het inschakelen van een detective. De cruciale vraag die hierbij gesteld dient te worden is, heeft dit allemaal zin en wat bereik je er mee? En ook niet onbelangrijk, wat is er mis in deze relatie? Want als een van de partners vreemdgaat, wat ligt hier aan ten grondslag. Dat komt niet zomaar uit de lucht vallen.

Werkend als medium op Live Paragnosten wordt mij de vraag ook regelmatig gesteld. Ik kan met mijn gaven als heldervoelend, helderwetend en helderziend heel veel, alleen ik heb ze bij deze vraag eigenlijk helemaal niet nodig. Ik gebruik ze wel en zie er ook mee wat er speelt en of de partner vreemdgaat, maar is er immers al geen bewijs genoeg.

De intuïtie van de cliënt is namelijk het bewijs. Als die voelt dat er iets niet klopt, dan klopt er iets niet. Dan gaat het helemaal niet meer om of de partner wel of niet vreemd gaat, het gaat er om of beide partners nog wel op de juiste manier met elkaar omgaan en of ze nog vertrouwen in elkaar hebben. Of ze wel samen op de juiste manier in een relatie staan. En aangezien de cliënt voelt dat de partner ander gedrag aan het vertonen is, is er iets aan de hand. En dat hoeft helemaal geen vreemdgaan te zijn.

Het bewijs dat je partner vreemdgaat hoeft dus eigenlijk niet geleverd te worden door een ander. Je hebt het bewijs namelijk al in handen. Je intuïtie geeft iets aan en dat klopt altijd. Waarbij wel de kanttekening geplaatst moet worden, komt je gevoel voort uit je kracht of uit je angst? Als het je angst is, grote kans dat je niet luistert naar je intuïtie. Komt het gevoel voort vanuit je kracht, dan klopt het wel. Of je partner daadwerkelijk vreemdgaat, gaat het dan eigenlijk niet meer om. Er moet samen met elkaar gesproken gaan worden. Helaas gebeurt dat dan vaak niet, omdat we al zo ver van elkaar verwijderd zijn, dan praten een gepasseerd station is.

Of de ander daadwerkelijk vreemdgaat, is iets anders, daar gaat het in feite helemaal niet om. De partners zitten niet meer op dezelfde golflengte, weten van elkaar niet wat de ander beweegt, hebben samen niet gebouwd aan de relatie. Zijn er op een bepaalde manier ingestapt en denken dat dit het is.

Moraal van dit verhaal, volg altijd vanuit je kracht, de liefde voor jezelf, je intuïtie en handel daarnaar en vertrouw er op. Dan zal je in het leven niet voor hele grote verrassingen komen te staan. Een bewijs heb je altijd zelf in handen.

Medium Claire