Geen daden, maar woorden

Geen daden, maar woordenGeen daden, maar woorden. Velen van jullie willen dolgraag een relatie waarin woorden worden omgezet in daden. Jijzelf leeft zo en verwacht dat ook van de ander. Immers je gaat een relatie met iemand aan en mag van de ander dan ook verwachten dat hij achter de verbintenis staat en daar zich voor inzet. Liefde kan blind maken. Zo blind dat we in het begin niet in de gaten hebben, er compleet aan voorbij gaan dat de ander veel zegt, maar het niet omzet tot een actie. Vaak komen we daar pas achter als we ons hele hart al aan de ander hebben gegeven en niet hebben gekeken of de ander zich wel op de juiste manier inzet voor de relatie. Ook zijn hele hart geeft.

Op zulke momenten begint twijfel toe te slaan, maar ook de ergernis komt om de hoek kijken. Vaak pakken we dan de telefoon en bellen met een spirituele hulplijn. Als ik jullie hierin een advies mag geven, bel dan met consulenten van www.liveparagnsoten.nl, die zullen jou voorzien van eerlijke en betrouwbare antwoorden. We willen dan weten of diegene waarmee we ons hebben verbonden, zich zelf gaat laten zien, zodanig dat we voelen dat de ander zich ook op de juiste manier gaat inzetten. Dat de ander zich gaat houden aan de woorden, die eerst zo mooi klonken, maar in de praktijk niets van terecht komt.

Mannen willen in het begin van een relatie nog wel eens heel hard van stapel lopen en beloven de ander gouden bergen. Ben jij daar bevattelijk voor, geloof je de ander blindelings en houd je voor jezelf niet even ruggespraak met jezelf, dan kun je bedrogen uitkomen. Dat mannen dit doen heeft te maken met hun jagersinstinct en het willen veroveren van hun prooi. Sommige mannen zijn hier een kei in, maar als de buit eenmaal binnen is, gaan ze achterover hangen. Het werk is gedaan, het plaatje is geschetst en nu is het klaar. Zo denkt de man en jij, jij hebt hem geloofd op zijn woorden. Jij hebt daarbij ook een plaatje in je hoofd geschetst, alleen de realiteit laat een heel ander beeld in.

Langzaam komt het besef binnen druppelen dat van al die mooie woorden, niet veel klopt. En niet zoveel wordt waargemaakt. Dan word je boos, teleurgesteld en legt de schuld neer bij de man. Een hele normale reactie. Want hij verzaakt immers de boel. Hij beloof je van alles, heeft smoesjes waarom hij het nog niet kan waarmaken en jij wacht geduldig. Maar iets in jou zegt, er klopt iets niet, en je wilt er het fijne van weten. Je wilt weten waarom hij je nu laat vallen en aan een touwtje laat bungelen? Dus je belt met een consulent van www.liveparagnosten.nl. Die zit in de kaarten en haar gaven wat er mis is.

De consulent geeft jou aan dat je een man hebt getroffen, die last heeft van hoogmoedswaanzin. Dat hij zijn leven ziet als een grote speeltuin en heel goed kan jagen, maar dat hij geen idee heeft van hoe hij een relatie in stand moet houden. Je gelooft je oren niet, want jouw beeld van deze man is compleet anders. Hoe komt het dat de consulent dit over jouw geliefde zegt en jij jezelf er niet in herkent? Je hebt aan de hand van zijn woorden een beeld gevormd en dat beeld moet worden verwezenlijkt. Je hebt niet gekeken wie deze man nu echt is. De consulent die je hebt gesproken van www.liveparagnosten.nl heeft het dus wel degelijk goed gezien, maar vanuit je eigen blindheid en naïviteit ben je met open ogen gevallen voor deze leuke sympathieke man, die spontaan is, die je een gevoel gaf jou op handen te dragen.

Gedesillusioneerd hang je op, dit is niet wat je had willen horen en je belt nog een consulent van www.liveparagnosten.nl, die geeft een goed beeld weer van de man van je dromen, maar geeft tevens aan dat deze man emotioneel niet volwassen is en jij beter hem kan loslaten. Je raakt verward. Ben ik er echt met open ogen ingetrapt? De consulent die je als laatste hebt gesproken, gaf je mee eens een keer er anders naar te kijken. Zonder de roze bril op en ja, als je er dan zo naar kijkt, dan klopt het wel.

Ondanks dat je eerst niet wilde horen wat de consulenten je vertelden, zie je nu zelf ook in dat je te snel bent gegaan, je hart te geven aan iemand die de liefde niet zo serieus neemt en jou dus ook niet. Je bent blij met de inzichten van de consulenten van www.liveparagnosten.nl. Liever een eerlijk antwoord dan dat ze mij naar de mond hadden gepraat. Kanjers die consulenten van www.liveparagnosten.nl Claire, box 4 liveparagnosten.nl