Gedachtenkracht

GedachtenkrachtGedachtenkracht: Wat je uitzend naar het universum, krijg je terug! Wat je denkt, trek je aan.

Het werkt echt zo, vorige keer schreef ik een blog over de controle leren loslaten en wat het eigenlijk met je doet!

Je leeft door de controle vast te houden, niet in het “hier en nu”.

Je gedachten is de krachtigste bron die je bezit.

Wat je denkt, trek je aan, een voorbeeld wat je vaak hoort: ” Vanochtend stootte ik mijn teen tegen het bed en al heel de dag gaat alles mis”!!

Je begint de dag met negatieve gedachten en baalt, je gaat op die manier het negatieve naar je toe halen, en wat je denkt, voelt en handeld, zend je uit naar het universum en krijg je terug.

Begin de dag, ookal stoot je je teen, of heb je slecht geslapen met een positieve affernatie: “Ik ben mooi”, “Ik voel me goed”. Korte zinnen, met power! Doe dit elke dag, en je zult zien dat de energie begint te veranderen.

Alles wat er staat te gebeuren is van te voren een gedachten geweest, energie!

Je bent de creator van je eigen leven.

Als je daar van bewust word en je gaat oefenen om je gedachten te keren naar positieve gedachtes, zul je merken dat het je steeds beter gaat lukken om de negatieve gedachtes uit te schakelen en de controle los te laten.

Het leeft zoveel fijner, het geeft je zelfvertrouwen, gevoel van kracht en liefde en je gaat beseffen dat je alles maar dan ook alles kunt bereiken in het leven wat je wenst! Ontdek je eigen kracht.

Zit je in een relatie en negeert diegene je? Waarschijnlijk schiet je in de gedachten dat het nooit meer goed komt, of dat diegene je niet meer wilt, afwijst, en je maalt maar door en door, je zorgt ervoor dat je daardoor de ander een energie stuurt die er nog meer voor zorgt dat diegene op afstand blijft.

Alles is energie! Spreek krachtig uit:

“Ik vertrouw op het universum dat het goed komt”.

Behoud ook zeker je eigenwaarde hierin. Wat zegt het jouw dat iemand je letterlijk negeert? Voor iedereen ligt de waarde anders natuurlijk, oordeel en veroordeel niet over de ander zijn gevoel daarover.

En zo zijn er natuurlijk talloze situaties die je kan benoemen die zo werken.

Dus onthoud, “Jij bent de creator van je eigen leven”.

Geloof in jezelf, in het universum en vooral, liefde voor jezelf!

Liefs Esmee (boxnr 20)