Een relatie aangaan

Een relatie aangaanEen relatie aangaan zonder zelfvertrouwen. Lukt dat! Je hebt een relatie of meerderen achter de rug en deze zijn niet geworden wat je er van had verwacht. Je bent inmiddels wel wat teleurgesteld geraakt in de liefde. Je hebt het op jezelf betrokken, misschien ben ik wel niet geschikt een relatie in stand te houden. Je ziet mannen door alle teleurstellingen allemaal als een stelletje sukkels. Je beeld van een relatie heeft een aardige knauw gekregen en je hinkt daardoor op meerdere gedachten.

Als je diep in je hart kijkt, mis je een maatje. Je had zo graag die fijne relatie willen hebben, zoals je die ooit voor je hebt gezien. Maar helaas, het heeft niet zo mogen zijn, maar toch, er is en blijft een bepaald verlangen. En je hoopt toch dat ooit de ware zich nog eens zal gaan aandienen.

Ieder mens gaat anders om met deze situatie. De een stort zich op datingsites, de ander trekt zich compleet uit contacten terug, met alles wat daar tussenin kan zitten. Je waagt er eens een belletje aan met een medium van Live Paragnosten. Je wilt wel eens weten of je in de toekomst toch nog een keer gelukkig zal kunnen zijn met een partner, alhoewel je er op dit moment zelf niet meer zo in gelooft.

Het medium dat je belt van Live Paragnosten stelt voor een kaartlegging te doen, de lenormandkaarten kunnen een heel mooi kijkje in jouw toekomst geven. Je vindt het een goed idee en wacht gespannen af. Je hoort het medium aangeven dat de man van je dromen zeker gaat komen en helemaal niet meer zo lang op zich zal gaan laten wachten. In gedachten zeg je, zeker weer zo’n sukkel. Je bedankt het medium en je vraagt je terdege af of deze toekomstvoorspelling wel uit zal gaan komen.

En dan ineens, je bent op een feestje en je raakt aan de praat met een hele leuke vrijgezel. Hij geeft je op een hele fijne manier aandacht en je bent van hem gecharmeerd. Je denkt niet eens aan dat hij wel eens die leuke man zou kunnen zijn, waar je al lange tijd naar verlangt. Hij vraagt om je telefoonnummer, die geef je zonder er bij na te denken. Eenmaal thuis slaat de schrik je om de hart. Stel voor dat hij gaat bellen, wat moet ik zeggen? Wat wil deze man van mij, als het maar niet weer zo’n man is die mijn hart op hol brengt en me dan laat vallen als een baksteen.

Ineens zit deze vrouw midden in een stroom van andere gedachten die haar een hoop laten vrezen, die haar gedachten niet meer in de hand heeft en met smart aan de ene kant zit te wachten op dat ene belangrijke telefoontje, maar aan de andere kant ook eigenlijk helemaal niet. Ze wordt er namelijk nu al bloednerveus van, terwijl er nog helemaal niets is.

Ze is niet de enige die zo in het leven staat en waarbij de paniek om het hart slaat, zodra een man interesse toont. Bij deze vrouw ontbreekt zelfvertrouwen, zelfrespect, zelfbewustheid en laat je dat nou nodig hebben om de ware tegen het lijf te lopen. Ze staat haar mannetje hoor, op het werkvlak scoort ze, dat heeft ze helemaal in de hand. Op het relationele vlak, daar is iets en zodra een man interesse toont, raakt ze zichzelf compleet kwijt.

Ze besluit nogmaals hetzelfde medium te consulteren van Live Paragnosten. Om allereerst een compliment te geven voor haar voorspelling, maar ook om te vragen wat ze er van kan verwachten. Het medium had haar al verwacht en vraagt direct hoe de man haar bevalt. Stotterend geeft ze aan dat het inderdaad allemaal klopt, maar ik wil nu weten, gaat dit iets worden of niet. Het medium doorziet de vraag van deze vrouw en geeft niet direct datgene wat ze klaar zit liggen. Er ligt namelijk nog helemaal niets klaar voor deze twee personen.

Ze zullen zelf vanuit zelfvertrouwen elkaar moeten gaan leren kennen. Als de vrouw nu al angstig is, kan ze beter nergens aan beginnen, dan geniet ze er niet van en is ze de teleurstelling voor. Ze kan er ook anders in gaan staan en vanuit haar zelfvertrouwen er naar gaan kijken. De angst voorbij en zien wat het haar gaat brengen zonder de einduitkomst te willen weten. Neem gewoon je voor, geeft het medium aan, dat je het eerste jaar nog helemaal niet in een relatieplaatje denkt. Dat je begrijpt dat het leren kennen van de ander, tijd nodig heeft en andersom geldt dit ook. Dat je graag wilt weten hoe deze man in elkaar steekt en dat je het woord relatie gewoon even weglaat in je systeem. Zo ga je op een andere manier er naar kijken en als vanzelf er anders mee om zal gaan.

De vrouw voelt diep van binnen een enorme opluchting. Ja, dat is inderdaad een veel betere manier. Ik hoef me helemaal nergens druk over te maken, ik laat het gewoon op mij afkomen en als hij in mijn ogen niet de juiste stappen zet, dan is het toch klaar! Juist beaamt het medium, zo kun je genieten van het daten en houd jij de touwtjes in handen en raak je jezelf niet kwijt. En weet je, zo durf je ook alles te zeggen en dat heeft een relatie nodig. Je blaakt dan immers van het zelfvertrouwen. Geheid dat deze man dat zeer waardeert en juist daardoor jij misschien eindelijk wel eens de ware gaat ontmoeten.

Medium Claire