Toekomstvoorspelling voor het jaar 2018

Toekomstvoorspelling voor het jaar 2018De maand november is de kop er van af. In diverse plaatsen hangt alweer de feestverlichting. Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw staan voor de deur. Van oudsher momenten om te verbinden en de goede voornemens van stal te halen. Voor de een periode van gezellige drukte. Voor de ander een periode van stress. En ook kan eenzaamheid de hoek omkomen. Als mens heb je zelf het leven in de hand, maar we weten niet wat op ons pad kan komen en wie weet wil jij voor 2018 wel eens weten wat je te wachten staat. Of het een jaar gaat worden zonder al te veel hobbels. Of een jaar waarin je wel eens de liefde van je leven zou kunnen gaan ontmoeten.

Elk medium, paragnost heeft zijn eigen manier van werken, de een legt de kaarten voor een toekomstvoorspelling, de ander gaat te rade bij zijn gids of engelen. De consulenten van Paragnost Eddie willen jou graag vertellen wat 2018 jou te brengen heeft. Blader eens op je gemak over de site van paragnost Eddie en kies vanuit je hart een van de consulenten. Het is dan niet zomaar dat je juist bij deze consulent van Paragnost Eddie terechtkomt. Het is geen toeval. Het moet zo zijn, want alles is voorbestemd.

Hoe vaak het mij al is overkomen dat ik bezig ben een blog voor de website van Paragnost Eddie te schrijven, dat een cliënt belt met exact de vraag waar het blog over gaat. Dat zijn dan voor mij momentjes van kippenvel. Ik weet dat ik de cliënt dan de juiste antwoorden kan geven, die heeft mij niet zonder reden uitgekozen. Dat moet dan echt zo zijn. Om een aantal consulenten te noemen, waarbij ik de andere kanjers zeker niet te kort wil doen:

Zo kan Dewika, box 69 voor u de toekomst voorspellen, zij maakt daar bij gebruik van haar gaven en de Tarotkaarten. Bel haar gerust eens en luister goed naar haar wel doordachte boodschappen.

Box 53, Waarzegster Madelein is een kei in toekomstvoorspellingen op de lijn van Paragnost Eddie. Zelf heb ik haar ook diverse malen geraadpleegd en haar voorspellingen komen uit. Ze legt de zigeunerkaarten, is daar zeer bedreven in.

Box 77, medium Sara maakt gebruik van de lenormandkaarten voor uw toekomstvoorspellingen. De lenormandkaarten kunnen een mooi inzicht geven in waar u nu staat en hoe het jaar 2018 voor u zal starten.

Box 78, Ziener Kim legt engelenkaarten en godinnenkaarten voor jouw toekomstvoorspelling van 2018. Laat de engelen en godinnen voor jou spreken.

Uiteraard zijn er nog veel meer mediums en paragnosten op de lijn van Paragnost Eddie te vinden die uw toekomst kunnen voorspellen ik heb er een paar uitgepikt.

Veel mensen willen graag weten wat een nieuw jaar ze brengt. Ieder medium, paragnost of waarzegster doet dat op zijn eigen manier. De ene manier zal u meer aanspreken dan de andere, maar intuïtief zult u kiezen voor de consulent waar u zich goed en vertrouwt bij voelt. Ook zijn er consulenten die healings op afstand kunnen verzorgen. Een healing gaat u rust geven, uw chakra’s gaan er weer door draaien, met gevolg dat u zich fijner voelt, de stressgedachten plaatsmaken voor veel positiviteit, waardoor u 2018 met een gerust hart tegemoet kunt gaan zien.

U kunt dus op verschillende manier de consulenten naar uw toekomst laten kijken en al heeft u soms het gevoel dit kan niet kloppen, het universum geeft soms antwoorden door die we nu nog niet kunnen plaatsen, maar als het zover is, we ineens inzien dat de consulent haar antwoorden op waarheid berusten.

Verwen uzelf met een toekomstvoorspelling over 2018 door een van de consulenten van Paragnost Eddie te raadplegen. Zij werken zuiver en oprecht en zullen u niets op de mouw spelden. U mag uiteraard mij ook bellen voor uw toekomstvoorspelling. Liefs Claire box 04