Relax

Relax ! paragnostenRelax. De mens is niet druk, de mens maakt zich druk en legt zichzelf druk op. Alles wat een mens doet, kiest de mens zelf voor. Waar de mens zich het meest druk over maakt zijn: Geld, relatie en gezondheid. Er is niemand die van jou verlangt je druk te maken. Jawel, er is één persoon die dit wel van jou verlangt. Jijzelf.

Makkelijk praten zeg. Ik kan toch niet zonder geld! Ik wil een relatie, anders mis ik geluk en ik ben bang voor de dood. Laat mij alsjeblieft mij daar zorgen over maken. Jij hebt zeker genoeg op je bankrekening staan, dat jij zo wijs aan ons vertelt dat we ons nergens druk over moeten maken. En een partner die alles voor je over heeft en dan heb je toch alles! Dan, is er nog maar één ding om je druk over te maken, je gezondheid. Zal dan ook wel niets mis mee zijn!

Zal je vertellen, alles waarvan jij denkt, dat het in mijn leven aanwezig is, heb ik niet. Wat ik wel heb, is rust. En dat is gouw waard. Bewust gekozen voor de rust. Want…

De harde lessen van het leven
Geleerd hebbend klaar te staan voor anderen, ga ja als vanzelf de lat voor jezelf hoog leggen, en daar is een hele simpele reden voor. Je brein zegt tegen jou, er wordt iets van jou verwacht. En als je aan die verwachting voldoet, krijg je een beloning. Eerst in de vorm van een aai over je bol. Of dat iemand trots op je is. Op volwassen leeftijd is de beloning het salaris van je werkgever.

De lat ligt telkens hoger
Waarbij je als mens, die voor zichzelf de lat hoog heeft gelegd, het leven als vanzelf een constante zoektocht wordt naar iets, wat niet wordt gegeven, hoe hard je ook je best doet. Liefde, warmte, genegenheid, waardering voor je harde werken. Je ouders geven het je niet, anders had je anders in het leven gestaan. Je werkgever geeft het je niet, want vind jouw inzet de normaalste zaak van de wereld.

Dan het moment dat je jezelf compleet kwijtraakt
Het enige wat je er mee bereikt, met al die inzet, is jezelf kwijtraken. Zo wordt jezelf kwijtraken een gewoonte. De lat leg je steeds hoger en hoger voor jezelf, want daarmee krijg je toch wat je verdient? Dat anderen jou zien staan, een schouderklopje geven! Voor jou de ultieme bevestiging dat je het goed doet. Tot op zekere hoogte, echter jij, die zo bezig is, zal nooit tevreden zijn, want er is een hunkering, naar eindelijk eens gezien en gehoord worden. En die hunkering is zo groot en verlang je van anderen. En dat blijf je net zolang doen, totdat je jezelf helemaal bent kwijtgeraakt.

Jezelf ziek gemaakt
Door al dat verlangen, gezien en gehoord te worden, veroorzaak je maar één ding. Jezelf kwijtraken. Al het streven naar liefde, geld en een goede gezondheid, heb jijzelf te niet gedaan. Door jezelf niet te zien staan. Het totaal verkeerde pad bewandeld. Bang om niet te krijgen wat je nodig hebt, heb je nog nooit jezelf rust gegund. En heb je geen idee hoe je kunt relaxen. Jouw lijf heeft geen idee wat rust is.

Je druk gemaakt voor een beloning
Je hebt jezelf druk gemaakt voor al die beloningen van anderen. Jezelf compleet voorbijgelopen. Niemand die je het gaf. En nu, nu zit je zonder relatie, zonder werk, zonder geld en ziek thuis. Wat nu! Niets kan je meer schelen. En al voelt dat als de hel. Deze hel moet je voelen, het is de diepe put die je nodig had om te leren je nergens meer druk over te maken. So Relax.

De afgrond in en tegenwerken
Je wordt letterlijk gedwongen te kiezen voor rust. Alleen doe je dat niet. Je wilt weer zo snel mogelijk aan het werk, want dan kun je weer scoren. Je hebt geld nodig. Je wilt weer een nieuwe liefde. Alles wat jij denkt nodig te hebben, zoek je nog steeds buiten jezelf om. Dan ineens, volgt een gevoel van gelatenheid. Het kan je niets meer schelen. Dat is het moment dat…

Lampjes gaan branden
Dat is het moment dat je inzichten krijgt en wat ben je blij met jouw top medium op www.liveparagnosten.nl die je telkens weer kon raadplegen en jou hielp tot rust te komen. Die jou antwoorden gaf op al je vragen. Maar bovenal ben je blij met de inzichten van het top medium op www.liveparagnosten.nl. Ze heeft je ogen geopend om rust in jezelf te vinden. Je niet meer druk te maken. Je begint eindelijk te relaxen en zoekt niet meer naar bevestiging bij anderen.

Geheim om relaxed te leven
Ze heeft jou haar geheim gedeeld, hoe of je alles als vanzelf krijgt, door anders in het leven te gaan staan. Wat ben je daar dankbaar voor. Nu jij het geheim weet om relaxed te leven, zou je iedereen wel met dit top medium willen laten bellen.

Krachtgroet,
To medium Claire live paragnosten.nl