Maak optimaal gebruik van het universum

Maak optimaal gebruik van het universumDe grootsheid van het universum, die het met ons allemaal goed meent, is niet in woorden uit te drukken. Het is liefde en verbondenheid. Voelen dat je geleid wordt naar liefde en onderdeel uitmaakt van een groter geheel. Het universum heeft de regie en zal altijd goed voor jou zorgen. Ook al zit je met jezelf in barre tijden. Ook dan werkt het universum voor jou, om je er uit te halen. Het is de mens zelf die tegenwerkt. En dan blijft het universum je helpen, door weg te halen wat niet goed voor je is. Je te behoeden en het je om die reden niet te geven, als je het maar wilt zien in een groter perspectief.

Het universum bied je elk moment iets, het geeft je de gehele dag kansen door middel van tekenen. Het is de manier waarop jijzelf kijkt en leeft om de wonderen van het universum te zien, of juist niet te zien.

Het zijn je eigen gedachten en emoties die jouw energie creëren, waardoor jouw overtuigingen ontstaan. De overtuigingen daar gaan we in geloven. Die overtuigingen kunnen ons beperken of laten groeien. Als jij altijd vindt dat jouw leven een aaneenschakeling is van ellende en gekwetstheid, ga je daar in geloven. Je overtuigt jezelf er van dat jij het niet verdient en staat dus niet open om het groter geheel te willen zien en te kunnen ontvangen. Dat doe ik wel! Waar kijk je dan naar? Naar geld, macht, een goede positie? Of kijk je naar, ik ben er, ik mag er zijn, ik durf te ontvangen en ben tevreden met wat er nu is. Want ik weet dat als ik dankbaar en tevreden ben met wat er nu is, vanzelf meer komt. Dan sta je open voor meer.

Zo zie je dat je eigen gedachten, waarvan je jezelf hebt overtuigd, je kunnen beperken in het juiste te ontvangen. Het universum, ook wel kosmos genaamd zijn synoniemen voor materie en energie binnen het gehele ruimtecontinuüm. Daar maak jij een onderdeel vanuit. Jouw energie vibreert, en als jouw energie door je eigen overtuigingen een negatieve lading kent, dan krijg je negativiteit op je pad. Dat is de wet van de aantrekkingskracht.

Om dit te verduidelijken. Je bent op zoek naar een nieuwe auto, je hebt nog geen idee, welk merk, type of kleur. Je struint het internet af en je ziet een leuk model en dan ga je de weg op. Nietsvermoedend wat de impact is dat jij nu dat model zo leuk vindt. Wat gebeurt er, je komt ineens overal dat model tegen. Je gedachten, onbewust, hebben dit opgeslagen en je trekt dus dit model auto naar je toe. Zo werkt het dus ook met het naar je toe trekken van geluk of ongeluk.

Hoe maak je optimaal gebruik van het universum
• Overtuigingen loslaten, die beperken je in wat je wilt ontvangen
• Gedachten altijd in een positieve stand elke dag weer openstaan om te ontvangen
• Angsten loslaten, zodat je overal open voor durft te staan
• Geloven dat alles mogelijk is, ook al zie je zelf de oplossing niet
• Jezelf zijn en blijven, onder welke omstandigheden dan ook en begrijpen dat dat de enige weg is voor jezelf, om te krijgen wat je wilt
• Emoties in balans houden en dat lukt je als vanzelf als je je niet door alles en iedereen laat beïnvloeden
• Het groter geheel willen zien, dat je daar onderdeel van uitmaakt en invloed kunt uitoefenen er op, zodat je krijgt wat je wenst
• Datgene wat je wilt, duidelijk formuleren en loslaten. Spreek met jezelf een datum af en laat het universum zijn werk doen. Een rotsvast geloof hebben en vertrouwen hebben en het willen er van loslaten
• Begrijpen dat het universum het beste met je voor heeft en als ze jouw wens niet in vervulling laten gaan, dat accepteren. Dan word je ergens voor behoed, je ziet dat later in

Weet dat mediums en paragnosten een kei zijn in affirmaties. Dat ze jou heel graag helpen inzichten te krijgen hoe jij je leven zo kan vormgeven, zoals jij het voor ogen hebt. De beste mediums en paragnosten vind je uiteraard op Live Paragnosten.

Medium Claire