Jezelf kwijtraken

Jezelf kwijtrakenJezelf kwijtraken, is de liefde niet waard. De liefde van een ander is niet zaligmakend. De liefde die je aan jezelf geeft, is zaligmakend!
Jij bent degene die er voor kan zorgen dat liefde geen pijn doet en er altijd voor jezelf is. En dat doe je door nooit de liefde van een ander voorrang te geven voor eigenliefde.

Wat is het effect als de liefde van een ander zaligmakend moet zijn
Als je verliefd wordt op iemand en daarmee je leven al voor je ziet en met deze persoon oud zou willen worden, super mooi! Alleen, als je je te veel op deze persoon gaat richten, je eigen leven niet meer leidt, dan is er een grote kans, dat de liefde van je leven, zomaar een keer verdwijnt. En dat komt dan niet, omdat de liefde van je leven, zo nodig zelf weg wil. De liefde van je leven, voelt zich benauwd in de relatie. Die krijgt geen ruimte voor zichzelf. En daar ben jij verantwoordelijk voor.

Je focus ligt zo op de liefde te ontvangen van die ander, want dan voel jij je goed en oppermachtig, dat je daardoor de hele wereld aankan. Je moet er niet aan denken, die ander kwijt te raken, dan valt je hele leven in puin. Je bent bang en gaat bellen met een medium op www.liveparagnosten.nl.

Waar wringt de schoen
Zie je waar de schoen wringt! Je hele leven is zalig, omdat die ander er is. Je eigen leven stelt niets meer voor als die ander er niet meer is. Is dit een gezonde basis voor een relatie? Nee en het gevolg zal zijn, dat die ander vertrekt, al kan dat soms jaren duren. Het gebeurt, want liefde wil vrij zijn. Liefde wil ruimte, dan kan het groeien. Liefde van een ander als zaligmakend zien voor je eigen leven, kent geen vrijheid, geen ruimte. Het verstikt de liefde.

Jezelf kwijtraken
Het effect dat je krijgt, als een ander zijn liefde voor jou zaligmakend is, dat je jezelf kwijtraakt. Je bent te veel bezig met de ander het naar de zin te maken. Te veel gericht op de ander. Je wilt veel samen doen. Je wilt weten wat die ander doet, en wanneer. Waar die heen gaat. Hoe laat of die thuiskomt. Je vraag telkens om bevestiging of die ander je nog wel leuk vindt, of van je houdt.

En door dit alles, begin je jezelf kwijt te raken. Je hebt tenslotte de ander nodig om je eigen onzekerheid op te vijzelen met zijn antwoorden. Je hebt alles buiten de deur gezet, wat je deed voordat je met hem verder ging. Jouw leven staat in feite stil, zo ook je persoonlijke groei. En dat alles bij elkaar opgeteld, raak je jezelf door kwijt.

De bom barst
En dan, na een lange tijd, barst de bom. Je ziet ander gedrag bij je partner. Om die reden ga je nog harder je best voor hem doen. Want oh wee, als hij verdwijnt. Je onzekerheid wordt nog groter en je klampt je vast. Je wordt bezitterig en je hebt niet in de gaten dat de ander dit nou juist allemaal niet wil. Overigens, de ander heeft een mond en kan het aangeven, maar die heeft ook geen idee. Die voelt zich al lange tijd niet meer op zijn gemak en wijt dit aan de relatie.

Ruzie is onvermijdelijk
Als vanzelf, ontstaan er meningsverschillen, maar geen haar op beide hun hoofd die bedenkt dat het wellicht een idee is, om echt met elkaar in gesprek te gaan en aan te durven geven waar ze mee zitten. Nee, de bom barst en de verwijten vliegen over en weer. Jij, het bange vogeltje voelt zich verlaten, eenzaam en gekwetst en je hebt geen idee hoe nu verder. In jouw ogen laat hij je met alles zitten. Hij denkt, zo eindelijk vrij, eindelijk niet meer dat gezeur aan mijn hoofd over wat ik doe, waar ik ben, ik kan eindelijk eens mijn gang gaan. En hult zich in stilzwijgen.

Beiden zichzelf kwijtgeraakt en niet tijdig aan de bel getrokken
Ze zullen de eerste niet zijn bij wie dit gebeurt. Het gebeurt namelijk aan de lopende band. Maar beiden hebben werkelijk geen idee wat er nu echt aan de hand is.

Ze zijn allebei vergeten dat ze een eigen leven hadden en hebben niet tijdig bij elkaar aan de bel getrokken. Beiden zijn ze zichzelf ergens kwijtgeraakt en dat is de liefde niet waard. Gelukkig bestaan er spirituele hulplijnen als www.liveparagnosten.nl waar jij terecht kunt, als je leven in puin ligt. Waar je naar kunt bellen als je zelf niet meer weet hoe nu verder. En gelukkig kan dat 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Top mediums op www.liveparagnosten.nl staan altijd voor jou klaar.

Laat jouw liefde voor jezelf nooit afbrokkelen door jezelf! Dan gebeurt het ook niet door een ander.
Liefdevolle groet medium Claire medium op liveparagnosten.nl