Jezelf kwijt raken, hoe vind je jezelf?

Jezelf kwijt raken, hoe vind je jezelf?Jezelf kwijt raken, hoe vind je jezelf? Heb jij er ook last van, dat je op bepaalde momenten jezelf kwijtraakt. Dat je dan zo ver verwijderd bent van jezelf, dat je het gewoonweg even helemaal niet meer weet. Dat de tranen achter je ogen branden, maar je je groot houdt voor de buitenwereld. Net doen of er niets aan de hand is en als je alleen bent, je overspoeld wordt met emoties.

Dat je het allemaal niet meer begrijpt, dat je toch zo ongelooflijk je best doet en voor iedereen klaarstaat en toch telkens de kous op de kop krijgt. Dat je werk voor jou wel goed is, maar alles er omheen je gestolen kan worden. Dat je het doet, omdat je weet dat je het geld nodig hebt, maar diep in je hart iets heel anders zou willen doen.

Dat je mee moet in een stroom, die niet jouw stroom is, maar er niet tegenop kan. Dat het je overweldigt, elke dag weer en je het liefst weg zou willen duiken. Een hutje op de hei, in ieder geval ergens waar al die zorgen niet zijn!

Jezelf kwijtraken door alles wat er is, omdat je zoveel moet. Je hebt het wel in de gaten, je krabbelt wel weer op, maar de vermoeidheid blijft. Je neemt je vrije dagen op, af en toe, om bij te tanken. Er van genieten, echt bij te tanken en je gelukkig voelen die dagen, nee. Ook die dagen voelen exact hetzelfde aan. Je bent moe, je bent op, je kan niet meer. Je wilt rust.

Afstevenend op het onvermijdelijke, met af en toe een griepje die niet goed wordt uitgeziekt, want stel je voor dat je baas er iets van gaat zeggen, ga je door, roofbouw plegend op je hele gestel. Dan besluit je op een moment de knoop door te hakken. Er moet iets gebeuren, dit houd je echt niet langer vol. Een bezoek aan de huisarts, daarvan hoop je dat die zal zeggen, neem eens een periode rust. Als de huisarts het namelijk zegt, kun je daarmee aangeven dat het niet je eigen beslissing is, je kunt je ergens achter verschuilen. Dan durf je het wel te zeggen, voel je je niets schuldig dat je tijdelijk uit de roulatie bent.

Allemaal uitvluchten en ze niet in de gaten hebbend, doorgaan, omdat het moet. Je hebt op je werk aangegeven dat je niet komt. Je ligt wel in bed, maar het hoofd draait overuren. Hoe moet dit verder, straks word ik ontslagen, totaal voorbijgaand aan het feit dat er een hele andere prioriteit nu in je leven is. Jijzelf.

Allemaal tekenen dat deze persoon nog nooit naar zichzelf heeft gekeken. Zichzelf liefde heeft gegeven, waarde aan zichzelf heeft gegeven. Zich juist schuldig voelt als die iets voor zichzelf zou doen. In bed liggend en de oplossing nog steeds buiten zichzelf om aan het zoeken is. Als er nu maar een diagnose zou zijn, ja dan, dan heb ik wel rust. Dan kunnen ze er iets aan doen. Dan lost het zich wel op.

Zolang als deze persoon de oplossing buiten zichzelf zoekt, lost er niets op. Deze persoon is zichzelf kwijt, omdat deze persoon nog nooit zichzelf is geweest. Geen idee hebbend dat dit zo is, laat staan te weten wat er daadwerkelijk nu aan de hand is en zou moeten gebeuren.

Ieder mens verdient kwaliteit van leven. Diegene die daar verantwoordelijk voor is, ben je zelf. Diegene die de handschoen moet gaan oppakken ben jij. Hoe je dat doet? Dat kunnen mediums en paragnosten van Live Paragnosten je heel goed vertellen.

Anders gaan denken en anders gaan doen, daar ligt de sleutel. Starten met jezelf belangrijk te gaan vinden. Geen schuldgevoel meer voelen als je iets doet voor jezelf. Nee te durven gaan zeggen, als je diep van binnen een nee voelt. Dan leer je te voelen, krijgt je hoofd als vanzelf meer rust en is dat niet datgene waar je zo naar snakt? Meer balans in je leven. Bel die kanjers van mediums van Live Paragnosten en ga samen op zoek naar jezelf.

Medium Claire