Hoe creëer je natuurlijke rust

Hoe creëer je natuurlijke rustVan nature is er rust. Kijk maar naar de natuur, in feite de rust zelve. Hoe zit het dan met stormen, orkanen, overstromingen, modderstromen? Die zijn er wel, alleen de natuur klaagt niet, roert zich niet, accepteert het. Het is er, ik waai mee met de storm, ik buig mijn stam een beetje, waardoor ik meewaai met alle winden, laat een boom zien. Mij niet druk makend of ik mijzelf wel of niet staande ga houden. De storm is er nu en ik zal wel mee moeten waaien, want ga ik stoïcijns rechtop willen blijven staan, dan werk ik tegen. Dan weet ik zeker dat ik omval.

De natuur werkt dus niet tegen, gaat mee in de storm, begrijpt het principe en komt er altijd weer bovenop. Zelfs als hele stukken door brand zijn verwoest, het nieuwe leven zoekt zijn weg. De mens kan een hoop leren zoals de natuur leeft.

Sterker nog, de mens is slimmer dan de natuur. Waar de natuur niet kan nadenken, kan de mens dit wel. En die extra dimensie die de mens tot zijn beschikking heeft, daarmee zou de mens dus veel slimmer mee kunnen waaien met een storm. Maar wat doet de mens? Die gaat tegenwerken. Die blijf stoïcijns op zijn plek zitten en verroert zich niet. Dit is zoals het is en ik verander niet. Ik buig niet een beetje mee. Het gevolg hiervan is tegenwerking. Het leven tegenwerken, met soms cruciale gevolgen.

Het leven natuurlijk beleven, is de weg voor een fijn leven. Het leven tegenwerken, zodra er stormen op je pad zijn, duurt een storm alleen maar langer door. De storm kan niet verder, stopt bij jou, omdat je de storm niet doorlaat gaan. Je buigt niet een klein stukje opzij, zodat de storm de kans krijgt, jou te verlaten. Je houdt de storm vast.

Hoe ziet dit er in een mensenleven uit?
Het zijn de gedachten van een mens die er voor zorgen dat we niet meewaaien met de storm. Juist die extra dimensie, die de mens bezit en de natuur niet, zorgt er voor dat de mens gaat tegenwerken. Het zijn dus de gedachten die het struikelbok vormen. We gebruiken ze niet op de juiste manier. Ze staan in een verkeerde stand. Ze zijn gericht op het verleden en de toekomst. En niet gericht op het nu. Want als de gedachten in het nu zouden staan, en er zou je iets overkomen, dan loste je het op, je boog een beetje mee, je pakte het aan.

Helaas doen we dat niet, want de gedachten zijn gericht op vroeger, toen was alles beter, vroeger had ik een partner en die is er vandoor, daar ben ik mee bezig, daar houd ik mij aan vast. Ik wil dat terug, ik ga niet veranderen en meebuigen met de situatie die er nu is, om mijn leven aangenamer te maken. Mijn leven nu is niet aangenaam, er heeft een verandering plaatsgevonden en die wil ik niet.

Of gedachten over de toekomst, als ik nu maar dit, als ik nu maar dat, dan zal mijn leven er een stuk beter uitzien, maar ja, het is er niet, dus werk ik tegen, ik pak het niet aan. Ik zet er geen stappen voor, want ik wil het wel, ik wil wel die fijne toekomst, want dan is alles beter. Moet ik daar nu zelf iets voor doen? Dat kan toch helemaal niet. Dus werken we tegen en buigen niet mee.

Zo is de mens compleet weg bij de natuurlijke rust, omdat die of bezig is met wat is geweest en dat niet kan loslaten, of bezig is met de toekomst en vanuit de angst bang is dat de toekomst er niet komt en het ook niet loslaat. Weg rust.

Gelukkig zijn er Master Mediums, dit zijn meesters in het mediumschap en die vind je alleen op Live Paragnosten. Deze Master Mediums helpen jou je verleden te verwerken, helpen jou met een gerust hart de toekomst tegemoet te zien. Ze geven je antwoorden en inzichten over jouw situatie, over jouw storm en hoe jij je daarin het beste kunt bewegen, om de stormen in jouw leven op de juiste manier te doorstaan.
Bel dus gerust met de Master Mediums van Live Paragnosten.