Alles wat ademt mag in vrede bestaan

ALLES WAT ADEMTAlles wat ademt mag in vrede bestaan.Deze zin heb ik heel lang geleden gehoord en ik was er echt van aangedaan.
Want ja dat klopt toch ook lieve mensen? Alles wat ademt. De mensen, dieren, planten ,bomen bloemen, alles wat energie heeft ademt. Dus ook de stoel waar je op zit en alles wat je kan zien en voelen. Dus alles wat tastbaar is.
En denk nu niet wat een rare vrouw, nee hoor er zit overal energie in en als je die energie weg haalt dan stort alles in .  Dat is de wet van het Universum. Het leeft dus ademt het, of het ademt dus het leeft.
Eigenlijk staan mensen niet zo stil bij deze dingen en doen we dag in dag uit dezelfde dingen op de automatische piloot en hebben we vaak geen idee van wat energie om ons heen en in ons lichaam doet.

Het leven is eigenlijk fantastisch mooi en de mens is zo ingenieus in elkaar gezet ‘’als ik het zo oneerbiedig mag noemen’’ dat we het vanzelfsprekend vinden dat alles het doet in ons lichaam.
Pas als de energie is verstoord dan raken we uit balans en onderzoeken we pas hoe het komt dat we niet meer zo lekker in ons vel zitten.
Tot dan leven we ons leven meestal op de automatische piloot en is er geen vuiltje aan de lucht.

Alles wat ademt mag in vrede bestaan ? Niet meer en niet minder. Omdat alles er is, er bestaat geen af gescheidenheid- niet in de werkelijkheid.
In de werkelijkheid is alles 1 en zijn we alleen een deel van het grote geheel.
Daarom is het onuitsprekelijk belachelijk dat er mensen zeggen die beweren dat ze hoger zijn in rang of beter zijn dan jij of dat ze meer ontwikkeld zijn en noem het maar op.
Niemand is beter dan de ander. We zijn allemaal al eens geweest hier op aarde of in andere dimensies. We hebben geleefd in verschillende werelden en daar onze lessen geleerd. We hebben geleefd als reizigers als handelaars als zeelui als man als vrouw enz.
En steeds was daar die energie om en in ons en het grote al wat ons begeleide…  waar we dan ook ons bevonden.
Alle wezens op aarde en in andere werelden en plaatsen in de nevelen zijn een deel van wat de  grote creatie Gods is.
We zijn een onderdeel van een fantastisch plan van de schepper van alle leven.

Alles wat ademt mag in vrede bestaan? Zo is het namelijk de bedoeling dat we samen leven en naast elkaar staan en dat we leren en groeien door en met elkaar.
Van elkaars ‘’fouten’’ deze bestaan niet’’ noem het maar groeistuipen, en van elkaars leringen leren.
Wat een mooie werelden zouden we in leven als we daadwerkelijk zo naast elkaar konden leven zonder angst voor vergelding of terreur.
Wat een heerlijk ruim gevoel geeft dat in de borst en in het hele lichaam. Als we elkaar konden respecteren en gewoon accepteren konden wie we zijn en samen elkaar dragen en elkaar zouden prijzen om wat we hadden bereikt dan zou er een Utopia ontstaan.

Alles wat ademt mag in vrede bestaan? Eigenlijk staan we er nooit alleen voor ook al denken we dat wel vaak. We hebben voortdurend energie om ons heen. Energie van goedbedoelende wezens van liefdevolle wezens die ons bij willen staan en ons willen begeleiden om ons leven een doel te geven en om te werken aan ons plan op de aarde. Alleen is het moeilijk ze te verstaan omdat we de verbinding hebben verbroken op het moment dat we onszelf niet zo prettig voelen door aardse beslommeringen. We zouden juist dan onszelf open mogen stellen voor de energie Gods die overal aanwezig is.
Alles waar we nu naar kijken en wat we nu aannemen als realiteit ligt in een sluier van leugens.
Niets is zoals het wordt voorgesteld. De mensen worden al zolang ze op de aarde leven beduvelt.
Alles voor eigengewin net zoals in de tijd van de inquisitie waarin mensen werden gemarteld vanwege het geloof ….

Alles wat ademt mag in vrede bestaan?   Ja hoor dat mag zeker. Wordt eens stil en adem eens diep in. En luister eens naar de stilte. Kun je dat? luisteren naar de stilte?
Nee ik hoor het al. Dit is bijna onmogelijk geworden in de steden met hun oorverdovende lawaai en zelfs in de dorpen waar het zo lang zo heerlijk rustig is geweest hoor je overal lawaai. Harde motoren schreeuwende mensen toeterende auto’s. Het is nergens meer rustig te noemen.
Misschien is het nog stil op een berg in de Himalaya, maar echt overal hoor je geluid. Zelfs  in een bosrijk gebied hoor je nog het gezoem van de auto snelweg.
Maak het dan eens stil in jezelf. Daal eens af naar je kern naar je binnenste. Je verbinding met God zal voelbaar zijn. Het is in een wereld vol angsten, terreur, haat, nijd en onbewuste mensen bijna onmogelijk om niet af en toe jezelf down te voelen.
Maar laat het niet toe al die narigheid die binnenkomt in je huiskamer.
Ik heb dit al eerder aangegeven dat er een orde is op de aarde die ervoor zorgt dat er zoveel nare  energie hangt. Hoe meer mensen ziek worden en medicijnen gebruiken hoe meer ze verdienen.
Het is inderdaad om ziek te worden, maar dat is de ene zijde van het verhaal. De andere zijde is dat we met zijn allen er heel goed voor kunnen zorgen dat we in ons mooi glorieuze licht blijven staan zodat we elkaar kunnen leren om weerstand te bieden tegen het negatieve wat ons leven probeert te verpesten.
Leer om de stilte te voelen en leer om te luisteren naar je ziel. Alle antwoorden liggen besloten in je kern. Als je verbinding maakt met je helpers en met de Engelen dan kun je leren om jezelf te beschermen vóór je de stilte indaalt.

ALLES WAT ADEMTAlles wat ademt mag in vrede bestaan.  En geloof mij lieve mensen dat is zoals het is.
Laat je nooit iets anders wijsmaken ook al is het nu zo een ellende op de aarde.
Kijk naar de mooie dingen die er  zijn en haal daar je vreugde uit. Je hoeft je ogen niet te sluiten voor wat er gaande is maar haal niet alles naar je toe.
Dit is precies wat het duister wil. Zwelg er maar in, huil maar en wees maar verschrikt. Het haalt je energie naar beneden en het maakt angstig en angst maakt verdriet en dat verlaagt je weerstand. Als mensen sterk zijn en vol vreugde dan kan het negatieve je niet beïnvloeden omdat je weet dat het er is, en omdat je weet dat deze tijd allang aangekondigd is. Nostradamus heeft al deze tijden voorspeld.  En waarschijnlijk nog wel meer mensen die ooit geleefd hebben die hebben geschouwd en hebben gezien dat in dit tijdperk er onwaarschijnlijk zware en heftige tijden gaande zijn.

Ook de energie die op de aarde huist vanuit de zonnevlammen etc zijn heftig te handelen voor ons mensen en zorgen voor veel fysieke klachten en emoties.
Het is nodig om ons lichaam  aan te passen aan de veranderingen die ons nog staan te wachten . Dit maakt ons moe, zwaar, soms terneer geslagen en afgemat. Maar weet dat alles ook weer voorbij gaat als je goed voor jezelf zorgt en genoeg drinkt en rust.
We zijn maar een schakeltje in het grote geheel en toch zo heel belangrijk omdat we allen een deel van Gods energie zijn. Als we elkaar laten en dat masker afleggen en ons ware gezicht tonen aan elkaar dan gaat het eindelijk de goeie kant op en dan pas zal….

Alles wat ademt in vrede bestaan.
Heb het goed samen en weet je bent nooit alleen. Wil je hier meer over weten?

Ik ben te bereiken bij Paragnost -Eddie Box -68
Warme omhelzing,
Elisa-L